24 Şubat 2010 Çarşamba

Tesettur Gelinlik Modelleri kapali Gelinlikler

Tesettur Gelinlik Modelleri kapali Gelinlikler

Tesettürlü ve Taçlı Gelinlik Modeli

Dantelli Gelinlik Modelleri

Gelin Gülü Boncuklu Gelinlik Modelleri.


Uzun etekli Tüllü Gelinlik Modelleri

Lifli Ve Pileli Gelinlik Resimleri

Tesettür Gelinlik Modelleri genç kızların Gelinlik Resimleri ve albümleri bakamından bu Gelinlikler kapalı tesettür gelinlikler olarak piyasaya yeni evlenen genç kızlara güzel bir model sunulmaktadır. muhafazakar gelinlikler zamanın her anında tesettür gelinlik modelleri ve resimlerinin bu sayfamızda yayınlanmasında istedik çünkü bu Gelinlikler güzel gelinlerin güzelliklerine daha fazla renk katacaktır. Tüllü ve taçlı kapalı gelinlikler boncuk ile süslenmiş türbanlı modelleri ile tesettür gelinlikler oldukca hoz ve yeni çıkan tesettürlü gelinlik modelleri ankarada kızılayda satılmaktadır. İstanbulda kadıköy eminönü taksim ve beyoğlu semplerinde satılan Tesettürlü Gelinlikler bazı mağzalarda bol çeşit ve bol desenlerle Dantel işlemeli gelinliklerde mevcut olarak satılmaktadır. Tesettürlü Kapalı Gelinlik modellerinin fiyatları ne kadardır derseniz 500-2500 tl arasında değişmektedir. Uzun kollu bir gelinlik bakayım derseniz gene aynı fiyatlara bulabilirsiniz. Kısa kollu veya sıfır kollu gelinlik modellerini ise biraz daha sosyetik olduğunda 200 ile 500 tl daha fazla fiyata satılmaktadır. Kilarık gelinlik veren yerler de mevcuttur fakat bu kiralık gelinlik kiralayan yerler Ankarada ulus gelinlik sarayı ve istanbulda beylikdüzü gelinlik evinde kiralandığını duymuştum. Kiralık gelinlik fiyatları ne kadar derseniz oda 200 tl ile 500 tl arasında değişmektedir.

ünlü gelinlik markaları olarak tabiki gene en ünlü gelınlık modellerı satan Temel Gelinlik Firmasının yanı sıra gelınlık markaları nın başında gelin firma ise dünyaca ünlü gelinnik giyim firması armina gelmektedir. Bazı Marka gelinlikler ünlü gelinlikleri 2009 sonbahar kış gelinlik modelleri ile tanıtıma sunulan ve daha sonra sonbahar kış gelinlikleri olarak podyumlara çıkan mankenlerin üzerindeki sonbahar gelinlikleri beğeniniz açısından oldukça hoş ve yeni çıkan yep yeni gelinlik markaları tabiki istanbul gelinlik markalari olan san patrick te tatıldığıni çok iyi biliyorum. 2009 gelinlik modelleri en ünlü gelinlik modelleri olarak piyasada satılan sanpatrick san patrıck 78 oldukça pahalı olduğunu ve orta gelirli insanların alamayacak kadar pahalı olduğunu biliyorum. Sizlere Mutlu Gelin ve Damat olmanızı diler. HAyırlı bir Yaşam Sürmenizi arzu ederim.

Read more...

Ucuz Ofis Mobilyalari fiyatlari

Ucuz Ofis Mobilyaları

Amerika’dan bir çok tasarımcı bundan yıllar önce büro ve ofislere yönelik mobilya tasarımları ortaya koydular. Ucuz Ofis koltukları, ofis masaları, bilgisayar masası gibi tasarımlar çıkardı.Hızlı akan zamanın içerisinde bu tasarımlar değerini kaybetmeye başladı.Ve yine zamana uygun olarak bu tasarımların yerini yeni tasarımlar almaya başladı.İlk başlarda ofis masa ve ofis koltukları zamana uydu.



Üzerine dikkatleri en çok toplayan ofis tasarımlarıdır.Detay ofis mobilyaları ortaya çıkardığı tasarımlarla adından sıkca söz ettirdi.Bu süreçte ofiste kağıt ve kalemim yerini bilgisayarlar aldı ve onlarında masa ihtiyacı ortaya çıktı.Günümüzde bilgisayar masalarında en çok tercih edilen renkler koyu renk tonlarıdır.Bunun sebebi ise bilgisayarın dikkat çekmesini sağlamaktır.



Bu nedendendir ki modern tasarımlarda artık koyu renkler tercih edilmeye başlandı.Üstelik kullanım ve montaj kolaylığıda modern masalarla birlikte geldi.

Read more...

Ahsap Pres Kapi Cesitleri

Ahşap Pres Kapı Çeşitleri

Ahşap pres kapı modellerini tanıtarak bugünkü kapı incelemelerizi noktalıyoruz. Ahşap pres kapıları da örnek resimlerle anlatmaya çalıştım.

Ahşap pres kapılar:


Ahşap pres kapılar hakkında uygulama detaylarını, fiyat listelerini bu alanda hizmet veren yapı ve dekorasyon firmalarının web sitelerinden bulabilirsiniz.

Read more...

Kitaplik Modelleri Fiyatlari

Kitaplık

Boş kaldıkca kitaplık tasarlarım, hayalimdeki kitaplık tasarımlarımı yaptırmayı isterim. Biraz zıpırdırlar. Bu da zıpır kitaplık tasarımına güzel bir örnek! Fiyatı da £ 1350.00, yani 3500ytl imiş. Demek ki kendi zıpır, fiyatı uçukmuş;

Read more...

Amerikan Kapi Modelleri

Amerikan Kapı Modelleri

Amerikan kapı modellerini tanıtan ve amerikan kapı bayi lerinin de yer aldığı yeni bir site açılmış. Sürekli güncel ve özgün içerğin eklendiği bu sitede amerikan kapı fabrikaları ve ucuz amerikan kapı lardan yer alıyor.

Read more...

Cumhuriyet Altini Fiyati

Cumhuriyet Altını Fiyatı

İçinde bulunduğumuz hafta altın fiyatları fazla değişiklik göstermedi. Bundan dolar kurunun 1.23 de sabitlenmesi büyük bir etmen. Petrol fiyatları ise ufak yatırımcı için çok büyük bir tehtid değil. Kuyumculardaki cumhuriyet altını fiyatı çok büyük bir ölçüde değişmedi.

İzmir istanbul ve ankara kuyumcularındaki Cumhuriyet Altını fiyatı anlık olarak: 253.00YTL

Eğer bu cumhuriyet altını fiyatı adına daha da dakik bir sonuca ulaşmak isterseniz bu konuda uzman olan kuyumculukla uğraşan firmaların web sitelerine de bir göz gezdirebilirsiniz.

Read more...

Yarım altin fiyatlari

Yarım altın fiyatları

Geçtiğimiz aydan bu tarihe kadar sabit bir doğru izlemekte zorluk çeken altın fiyatları dalgalanmalarına bu son haftada da devam ediyor. Altın fiyatlarını etkileyen temel etmenlerin başında döviz kurları ve petrol fiyatları gelmekte. Son zamanlarda bu etmenlerin kuyumculardaki altın fiyatlarına etkisi çok büyük bir çapta görülmemekte ama altın borsası için oldukça etkili olduklarını söylemizde fayda var. Şuanki tarih için Ankara İzmir ve İstanbuldaki yarım ve çeyrek altın fiyatları adına çok büyük değişiklikler olduğunu söyleyemeyiz ama ufak çaptaki dalgalanmalar az da olsa kuyumcu altın fiyatlarını etkilecek gibi duruyor.

An itibariyle ise güncel yarım altın fiyatı: 126.00 YTL

Eğer altın fiyatlarını daha kesin bir şekilde anlık olarak takip etmek isterseniz bu alanda hizmet veren kuyumcu ve altın fiyatı sitelerine göz gezdirebilirsiniz.

Read more...

Marshall boya fiyatlari

Marshall boya fiyatları

Boya sektöründeki köklü firmalardan biri olan marshall boya normal olarak diğer markalara kıyasla biraz daha yüksek fiyata sahip. Bunun ne kadarı hak ettiği tartışılır ama eğer kaliteli bir boya arıyorsanız ve kesenin ağızıda biraz açmayı düşünüyorsanız gerek dış cepe boyalarıyla olsun gerek iç cephe de sunduğu çözümlerle olsun marshall tercih edilmeyi hak eden bir firma. Bu kadar uzun bir cümle kurduktan sonra burada kesip marshall fiyat listesini bulabileceğiniz marshall cm tr yi sizlere sunsam sanırım daha iyi olacak.

Polisan, Filli, Favori, Dyo gibi diğer lider boya firmalarına ait fiyat listelerine ait adresleri ise site arşivimizde bulabilirisiniz. Şimdilik bu kadar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Read more...

Polisan boya fiyatlari

Polisan boya fiyatları

Her ne kadar boya sezonu geçmiş olsa da bazı yapı sahipleri hala boya fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Bugün ise polisan boyaya ait fiyat listesini bulabileceğin adresi sizlerle paylaşmak istedik. Polisan ın resmi sitesi olan polisan c0m tr de boya konusunda birçok bilgi bulabileceğiniz gibi ayrıca polisana ait güncel fiyat listesine de ulaşabilirsiniz.

Ayrıca site arşivmizde diğer boya markalarına ait ürünlerin tanıtımlarını da bulabilirsiniz. Daha sonraları da bu sektördeki paylaşımlara elimizden geldiğince devam ederecek sizleri aydınlatmaya çalışacağız.

Read more...

Porselen Yemek Takimi Fiyatlari

Porselen Yemek Takımı Fiyatları

Şık bir sofranın öenmli parçalarından biri de porselen yemek takımlarıdır. Gerek kavaltı için olsun, gerekse büyük yemekler için olsun bu ürünler her zaman göz önünde bulunur. Eğer sizlerde hoş bir dekorasyona sahip olmak istiyorsanız özellikle kütahya, bavaria gibi markaların ürünlerne göz atın derim. Genel anlamda bu ürünlerin piyasadaki satış fiyatları yüksek de olsa, indirimler ve kampanyalarla birlikte oldukça uygun rakamlara temin edilebiliyorlar.

Read more...

Lambri Tavanlar, Lambri Nedir? Modelleri & Fiyatlari

Lambri Tavanlar, Lambri Nedir? Modelleri & Fiyatları

Bu yazımda özellikle yaz ile başlayan tadilat dönemi için lambri tavan fiyatları, modelleri ve lambri tavan nedir gibi konulara değinerek sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Lambri nedir sorusundan başlayacak olursak, Lambriler genellikle 2-3 santemetre kalınlığına sahip ortalama 8cm genişliğinde olan fırınlanarak ya da fırınlanmadan tüketiciye sunulan ürünlerdir. Bir çok ağaçtan elde edilebilirler. Yerli ürünlere yönelirseniz ki öyle yapmanızı tavsiye ederim karaçam, ladin gibi ağaçlardan elde edilen labri modellerine rastlamanız mümkün olur.

Bunların dışında labri alırken dikkat edilmesi gerekenlere az da olsa değinmek istiyorum. Bu ürünleri alırken özellikle ince çaplı olanlardan kaçınmaz gerekir. Çünkü böyle tomrukları olan ürünler genel olarak iyi performans vermezler. Daha sonra bu konuların detaylarına da girmeyi düşünüyorum fakat bu yazı için bu kadar yeter diye düşündüm.

Read more...

Ufo isitici ve Sogutucu Modelleri

Ufo Isıtıcı ve Soğutucu Modelleri

Son zamanlarda medyada yer alan reklamlarıyla ısıtıcı ve soğutucu alanında tekel haline gelen Ufo’yu bugünlerde birçok mekanda görmek mümkün. Ufo ısıtıcıları birçok kalabalık mekanda ısınmak için kullanılıyor. Az elektrik tüketimi yapan ve özellikle sigara yasağının çıkmasıyla açık alanlarda oturmak zorunda kalan insanları soğuktan bir nebze de olsa koruyan Ufo ısıtıcılar gerçekten de çok hoş. Şu an piyasada Ufo’ya rakip çıkan bir firma olmadı bu konuda ve Ufo da bu sezon çok iyi satış yaptı açıkçası. Ufo ısıtıcı modelleri, Ufo elektrikli soba fiyatları hakkında bilgi almak için arşivimize tıklayabilirsiniz.

Read more...

Gursan Buro Mobilya Cesitleri

Gürsan Büro Mobilya Çeşitleri

Gürsan mobilya büro mobilyaları alanında 25 yılı aşkın bir süredir hizmet veren seçkin firmalardan biri. Firma bu alanda müşterilerine birçok farklı modelde, çeşitlilikle üretim yapıyor.

Firma mobilya grupları, koltuk grupları, kanepeler, banket ve verzalit, çelik eşya grupları bir çok farklı alanda hizmet vermeye devam ediyor.



Daha detaylı bilgi isterseniz ya da gürsan mobilya fiyatlarını merak edersiniz, firmanın sitesine göz gezdirmeniz yerinde olacaktır.

Read more...

Rodi Jeans Kot Pantolon ve Rodi Kot Mont Modelleri 2010 Rodi Giyim

Rodi Jeans Kot Pantolon ve Rodi Kot Mont Modelleri 2010 Rodi Giyim

Erkek Rodi Gömlek ve Capri Pantolon Modeli
Bayan Rodi Jeans Yelek ve Kot Etek Modeli

Rodi Örgü Bayan el ve Kol Çonta Modelleri

Spor Bay bayan Rodi Jeans Kemer, Tşört, saat ve Pantolon Modeli

Rodi Jeans Okul Çanta ve sırt Çantası

Bayan >Rodi Jeans Çeket ve Rodi Jeans Kot Pantolon Modeli

Rodi Kot pantolon Resimleri


Rodi Mont Modeli Rodi Yağmurluk Mont Çeşidi
2010 rodi giyim mağzası hem çocuk spor giyimde hemde bay spor giyimde olduğu kadar genç kızlar için bayan spor giyimdede gene yeniliklere devam ediyor. Rodi ürünleri hem yeni sezon hemde yeni modada oldukca kaliletili ürün çeşitleri sunmaktadır. Rodi denims kot Örnekleri bazı rodi magazalari tişort kazak hırka yelek ve çorap giyi serileri en fazla tercih edilen ürünlerindendir. Rodi kışlık mont katalog una baktığınızda rodi spor modelleri nin yeri en fazla olanlardır. Rodi moda gömlek genelde Rodi keten Pontolon ve rodi jeans kot mont ürünleri ise istanbul ankara ve izmirdeki rodi mağzaları nda en çok satılan ilkbahar ve yaz rodi ktalogunda yer almıştır. 2010 rodi jeans modelleri bazen mavi bazende siyah renkte modelleri görünsede genelde buz mavisi rodi jeans fiyatları ucuz olduğundan en çok atılan ürünlerdendir.

Rodi jeans iş basvurusu yapan kişiler rodi jeans 2009 ve 2010 rodi jeans türkiye mağzalarına ve internet adresinden başvuru yapıyorlar ama rodi jeans adres bilgisini bilen kişiler şahsen iş başvurusu yapıyorlar. Rodi jeans erkek kot Mont ve Rodi Kot ceket çeşitleri rodi jeans gömlek ürünleri ile en iyi spor giyim tarzı olmuştur, Rodi jeans pantolon Resimleri ne bakarak rodi jeans kampanyalarını görebilirsiniz. Rodi kot fiyatları ise www. Rodijeans com adresinden detayli bilgiyi öğrenelirsiniz.

Read more...

Plastik Sandalye Fiyatlari

Plastik Sandalye Fiyatları

Son dönemlerde pratik kullanımıyla ön plana çıkan plastik sandalyeler balkon ve bahçe gibi mekanlarda pratik kullanımları nedeniyle tercih ediliyorlar. Daha önce de farklı firmalara ait fiyat listelerinden bahsettiğimizden bu yazımızda daha genel bilgiler vermeye çalışacağız.

Plastik sandalyeler her ne kadar basit ve dekoratif özellik taşımayan, işlevselliğe yönelik ürünler gibi değerlendirilseler de yeni çıkan ürünleri göz ardı etmemek de fayda var. Artık polikartonat yapıya sahip olan ürünler her mat hem de transparan renklere sahip olabilyorlar. Bu tarz plasik sandalye çeşitlerinin hem iç hem de dış dekorasyona ayrı bir hava kattığını da göz önünde bulundurmalıyız.

Read more...

2010 Nevresim Takimlari Nevresim Takimi Modelleri

2010 Nevresim Takımları Nevresim Takımı Modelleri

Örme örgü dantel Nevresim Takımı Modeli

Penbe renkli güllü iki kişilik Nevresim Modeli örneği

Çift Kişilik Yatak Örtüsü modeli

Elişi Dantel işlemeli Yatak örtüsü Nevresim Takımı Resimi

Sade renkli Nevresim Takımı Modeli

Genç Kızlar için Tek kişilik Nevresim Takımı Modeli

Mavi Renkli Kalpli Nevresim Takımı modeli

Çicekli Nevresim Takımı Modeli

Fiyatı bakımından en ünlü Nevresim markası olan Taç firmasının taç saten nevresim takımları yeni sezon ve yeni çıkan ürünleri ile taç saten nevresim takımları satışlarına 2010 sezonunu açmış bulunmakta, 2009 nevresim takımları bence daha çok erotik ve fantastik seven insanlar için tasarımlarını ön pilana çıkardıklarından, taç 2010 yılında yeni sezonda nevresim takımları nı 2009 Pike Takımları ve saten nevresim takımları na göre daha çağdaş çizgili ve daha estetik görünümlü uykuyu getiren en iyi renk lerle donatmıştı, fakat benim için taç saten nevresim takımı çok fazla renkli ve açık renklerdeki sadeligi kullanmıştır. taç 2010 nevresim çeşitleri olarak verdigim bu modeller sadece taç 2010 nevresim takımları olmayıp internetten satış yapan online satış mağzalarının sattığı ürünlerlede çoğalttımki bol çeşit olsun diye ama genelde seçtiğim ürün tac saten nevresim takimi olmuştur. TAC Nevresim takımları saten ve pazen olmakla birlikte 2010 taç nevresim takımları genelde ipek türü ince kumaştan dokunan taç saten nevresimler takımları olmuştur, taç saten nevresim takimlari bazen çift kişilik bazen tek kişilik bayan ve genç odası için bol ürün yelpazesi çıkardığından taç saten erkek genç odası ve çocuk odası için saten nevresim takımları nı taç firması bol ve çeşitlerle üretim yapmıştır. Uykuyu seven insanlar için seten nevresim takimları en fazla önerilen ve güzel gözüken yeni sezon ürünlerdir fiyat ta uygundur ne ucuz nede pahalıdır. Taç nevresim takımları şık ve değişik desenli olanlar genelde yeni evlenen gençlerin yatak odası görüntülerinden esinlenen çiftler için nevresim takimlari fazlaca önem arzetmiştir bunun nedeni ise 2010 nevresim takimlari satan ankara ve istanbul mağzaların yanıda afyon özdilek nevresim takımı satan mağzalardaki ürünlerde genelde linens nevresim takımları olmuştur. Sarev nevresim takımları ve days in colours nevresim takımları yabancı marka üründür fakat şunu söyleyimki nevresim takımları markaları olan valeron, altınbaşak, hobby, sarev ve winx club nevresim takımı Alınmıyacak gibi değil gerçekten bu saten nevresim takımı örnekleri çok güzel serileri iye üretilmektedir. Benim için en güzel örğü dantel nevresim takımları dır bunları keşke video lu sizlere izle me imkanım olsaydıda sizlere izletip seyrettirseydim. neyse bu günlük bu kadar geç oldu fazla kafanızı şişirmeyim sabah erken kalkacağımdan sizlere iyi geceler dilerim, iyi uykular sevgili Blog ziyaretcilerim.
Küçük bir fiyat hakkında Not veresim sizlere; Çift kişilik nevresim takımları fiyatları genelde 200-1750 tl arasında değişiyor, nevresim takımları tek kişilik modelleri ve fiyatı ise 100 tl den başlıyor 750 tl ye kadar çıkıyor

Read more...

siemens aspirator fiyatlari

siemens aspiratör fiyatları

Mutfakların vazgeçilmezleri arasına girmeye çalışan siemens aspiratör fiyatları da uygun olan ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Eğer mutfağınıza yenilik getirmeyi düşünüyorsanız en önemli ihtiyaçlardan biri olan aspiratörleri göz ardı etmemelisiniz. Hele ki uygun fiyatlara temin edebileceğiniz siemens aspiratörlere mutlaka göz atın.



Ayrıca siemensin birbirinden güzel ve ucuz aspiratör modellerine de sahip olduğunu belirtmem gerekir.

Read more...

Kuvet Cesitleri

Küvet Çeşitleri

Banyoyu banyo yapan küvet modellerini örnek resimlerle birlikte anlatmaya çalıştım.

Modern küvvetler oldukça şıklar.



Küvet fiyatları ya da daha fazla kuvvet çeşidi için bu konuda profesyonel hizmet veren firmaların sitelerine bakabilirsiniz.

Read more...

Linens Modelleri

LINENS
Cevahir Linens magazasini gezerken bos durmadim ve sizler icin begendigim urunleri goruntuledim. Banyonuz bejli tonlardaysa yukaridaki banyo takimini tavsiye ederim.

Sedefli banyo takimi da cok guzel gorunuyor.

Tafta perde ve onu tamamlayan cesitli perde aksesuarlarini burada bulabilirsiniz.


Salonunuz icin gumus aksesuar ariyorsaniz bu modelleri gidip gormenizi tavsiye ederim.

Magazanin tam girisindeki bu nevresim takimini gorur gormez cok begendim. Gunesin tum tonlarini, canliligini nevresimde gorebilirsiniz:)

Read more...

dantel perde modeli

dantel perde modeli

perdelerde de danteller süsleme gibi amaçlarla sıklıkla kullaılıyor. örgü ile süslenmiş perde modellerini önceki yazılarımda örnekler birlikte sizlere sunmuştum. kare dantelli ve halka dantelli örnekler, bunlardan başlıcalarıydı.

Read more...

Kaban Modelleri ve Yagmurluk Modelleri

Kaban Modelleri ve Yagmurluk Modelleri


kaban kislik bayan 2009 bayan kaban modellerı bu sezonda büyük indirimlerle satışa sunulmaktadır. Kıslık kabanlar ın yanı sıra spor kaban modelleri ankara magzası ve istanbul mağzalarında bol çeşit ve uygun fiyatlarla satılmaktadır. kışlık bayan kabanların fiyatları ne kadar ? derseniz 150-450-Tl arası satılmaktadır. kışlık kabanlar yeni çıkan spor bayan kabanlar la en çok satılanlar arasında oluyor. Tesettür ve tübana da en güzel kabanlar gene bu modellerde bulabilirsiniz. Tesettürde Tekbir giyim bayan kabanlarıni yakında yeni çıkan Moderin en güzel kaban modelleri nide siz sevgili yenimoda.blogspot.com ziyaretcilerme sunacağım. Erkek kışlık bayan kaban modelleri ve bayan kaban modelleri genelde renk olarak bu kişın beyaz krem rengi ve uçuk kırmızı renkli sade kışlık bayan kaban modelleri tercih edilmektehir. kışlık spor kaban modelleri fazla tercih edilmemektedir. En yeni ve En güzel bayan kışlık kaban resimi 2 sıradaki diye düşünüyorum…

Umarın Sizlerde Çocuk Yaşlı Erkek bebek kaban modellerini begenirsiz.
Soğuklarda giyilen bayan palto modelleri de arkadaşlarım tarafından çok begenildi. guzel kaban modelleri ve guzel palto modelleri kolleksiyonum ve kreasyonumla begeninize sunmaktan mutluluk duyuyorum. Mutlu Giyimler…..

Read more...

Ucuz ve Depreme Dayanikli Evler

Ucuz ve Depreme Dayanikli Evler
Ev sahibi olmak isteyenlerin yeni gözdesi hızlı yapılan, ucuza satılan ve depreme dayanıklı olan bu evler…

Prefabrik konut sektörü, ev sahibi olmak isteyenlerin, bu hayallerini ucuza, hızlı şekilde, üstelik de depreme dayanıklı olarak gerçekleştirmelerini sağlıyor. Türkiye’de özellikle 17 Ağustos Marmara depremi sonrası hızla gelişen prefabrik konut sektörü, betonarme konutlara göre üretim maliyeti ve teslim süresi bakımından taşıdığı avantajlarla, özellikle orta gelir seviyesindeki vatandaşlar için önemli bir cazibe merkezi haline geldi.

Prefabrik konut üreticileri, tek katlı ya da dubleks ve tripleks villa tipi evleri, müşterilerin istediği büyüklük ve özelliklerde üreterek 1-1.5 ay gibi kısa sürede, benzer nitelikteki betonarme yapılara göre çok daha ucuz fiyatlarda kullanıcılarına teslim edebiliyor.
İzmir’in Kemalpaşa ilçesine bağlı Aşağı Kızılca köyünde prefabrik konut üreten Kırcanlar Grup Şirketi Müdürü Sedat Taşlı, yaptığı açıklamada, prefabrik konut üreticisi firma olarak müşterilerine anahtar teslim konut imalatı yaptıklarını belirterek, özellikle Marmara depremi sonrası ilgi görmeye başlayan prefabrik konutların, kullanıcılar için önemli avantajlar taşıdığını söyledi.
Depreme ve yangına karşı dayanıklı
Her şeyden önce prefabrik konutların tümüyle depreme ve yangına karşı dayanıklı olduğunu, ayrıca kullanılan yapı malzemesi nedeniyle ısıya ve sese karşı çok iyi bir yalıtıma sahip olduğunu ifade eden Taşlı, şunları kaydetti:
“Bunun yanında prefabrik konutlar, çok kısa sürede teslim ediliyor. İnsanlar bir kooperatife giriyor, 10-15 yılda ev sahibi olmaya çalışıyorlar. Biz daha kalitelisini, daha ucuzunu, 30-45 günde teslim etme imkanına sahibiz. İkincisi fiyatta belli bir standardımız yok. Yani biz ’Şu ev, şu kadar’ demiyoruz. Vatandaşın cebinde ne kadar parası varsa, nasıl bir şey yaptırmak istiyorsa, oturup konuşarak, hayal ederek, istediği prefabrik konutu yapıyoruz.”
36 bin liraya müstakil ev
Taşlı, prefabrik konut yaptırarak ev sahibi olmanın en önemli avantajlarından birinin, müşteri için “evin maliyetini karşılayabilir miyim?” gibi bir sorunun olmaması olduğunu vurguladı.
Tek katlı standart bir prefabrik konutun, metrekare birim fiyatının, istenilen özelliklere göre 300 ile 600 lira arasında değiştiğini belirten Taşlı, 65 metrekare tek katlı bir konutun 36-37 bin liraya mal olduğunu söyledi. Birim maliyetin villa tipi evlerde ise taşıyıcı malzeme farkından dolayı 700 ile 1100 lira seviyesine çıktığını anlatan Taşlı, “Yani, ev sahibi olmak isteyen kişiler, hiçbir zaman ’ev sahibi olabilir miyim?’ diye düşünmesinler” dedi.
Taşlı, prefabrik konut üretiminin bu özelliği sayesinde sektörün, ekonomik krizden çok fazla etkilenmediğini kaydetti.

Yurtdışından da konut talebi geliyor
Prefabrik konuta talebin özellikle son bir yıl içinde, uygulama örneklerinin yaygınlaşmasıyla artış gösterdiğini ifade eden Taşlı, şu anda yılda 200-300 arasında büyük prefabrik konut ile onun yanında 1000-1500 adet de küçük tip ev siparişi aldıklarını bildirdi.
Taşlı, prefabrik konutlara bireysel müşterilerin yanı sıra kooperatif benzeri yaklaşımların da ilgi gösterdiğini, özellikle bazı belediyelerin bu konuda çok istekli olduklarını söyledi.
Türkiye’deki prefabrik konut üretimine yurt dışından da ilgi olduğunu ve yakın bir zamanda bu alanda ihracat yapabileceklerini de belirten Taşlı, “Bununla ilgili çalışmalarımız, görüşmelerimiz var. Özellikle Irak, İran, Fas, Suudi Arabistan ve Ürdün’den Arap müşteriler, bu konuyla ilgili devamlı bizimle temas halindeler, onlarla görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.
Taşlı, bu hedefler doğrultusunda gelecek dönemde, yaklaşık 2 milyon lira tutarında bir yatırım yapmayı planladıklarını anlattı. Bu yatırımın yüzde 60’ının üretim tesisinin büyütülmesi, yüzde 40’ının da insan kaynaklarına harcanmasını öngördüklerini dile getiren Taşlı, “Prefabrik sektörü Türkiye’de hızla gelişen bir sektör. Hızla geliştiği için de işimizi doğru düzgün yaparsak, hedefimize mutlaka ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Read more...

Su borusu modelleri

Su borusu modelleri
Su borusu çeşitlerine ve modellerine yer verdiğimiz bu yazıda su tesisatı yapan ve yaptırmayı düşünenler için değerli bilgilere yer verdiğimiz düşünüyoruz. öncelikle su borularının çeşitlerine ve temel özelliklerine değinelim.

Paslanmaz çelik borular su borusu çeşitlerinin başında gelir. dayanıklıdırlar ve paslanmadan, ısıdan nemden çok fazla etkilenmeden işlerini yaparlar. bunların tercih sebeblerinin başında dayanıklılığı ve kolay kaynak tutması gelir. bu borular ayrıca yalnızca çelik katmandan oluşmaz. etrafları çimento yapı harcı ile giydirilir. bu sayede daha dayanıklı bir yapıya bürünmüş olurlar.

diğer temel su borusu modelleri ise polietilen ve bakır borulardır. bunlar da yaygın olarak kullanılırlar.

Read more...

Oxs Cizme ve Botlari Modelleri

Oxs Cizme ve Botlari Modelleri
Oxs Çizme Modelleri
Oxs Bot Modelleri
Oxs Botları
Oxs Çizmeleri

Read more...

Kapi Kolu Fiyatlari

Bu yazımızda kapı kolu fiyatları hakkında genel bilgi vermeye çalışacağım. Piyasada bir çok kapı kolu satan firma var. Bunların başında adil ve bilgi kapı geliyor. Kapı kollarına ait çeşitli ürünlerle karşılaşmanız mümkün. Bu yazım da amerikan kapı kolu gibi çeşitlerine değineceğim. Dilerseniz resimlere geçelim:



Birbirinden ilginç kapı kolu modelleri ile karşılaşmamız mümkün.



Kapı kolu fiyatları modellerine göre doğal olarak farklılık gösterebiliyor. Çok ucuz fiyata da kapı kolu temin edebilirsiniz. Bunun dışında daha iyi bir şey isterseniz 65 liralık ve çeşitli taksit imkanları olan kapı kolu modelleri de mevcut.

Read more...

16 Şubat 2010 Salı

Ithal Poliuretanlar fiyatlari, cesitleri

İthal Poliüretanlar çeşitleri ile ilgili bir kaç örnek eklemek istedim:

Read more...

Epoksi Boya Fiyatlari

Reçine esaslı, poliamid ile kürlenerek parlak ve sert bir film veren çift komponentli bir son kat boya anlamına gelen epoksi, son dönemde artan bir yoğunlukta tercih edilen bir zemin döşeme sistemidir. Kullanım alanları; içme suyu tankları, sanayi tesisleri, çelik konstriiksiyonlar, tank içi ve dışı ile fabrikalar olan epoksi. düzgün şaplı bir zeminde istenilen renkte oluşturulur. Epoksi, sertleştiriciyle karıştırıldıktan sonra, 1 saat içerisinde 20 derece ısısı olan bir ortamda uygulanır ve 10 saat olan kuruma süresinin ardından kullanıma hazırdır. Son yıllarda farklı tarz arayışlarında olan mimarlar tarafından evlerde de sıklıkla tercih edilen epoksi, değişen dekorasyon anlayışı ile bire bir örtüşmektedir. Çok geniş bir kullanım alanı olan ve sanayi zeminleri ile depoların yanı sıra süper market,atölye, satış reyonu, okul ve hastane gibi kapalı mekânlardan sonra artık evlerimizde de varlığını hissettiren epoksi, mükemmel bir zemin kaplama sistemidir.

Epoksi için uygulanması gereken zemin hazırlığı
Bu uygulama için yapılması gereken ilk işlem öncelikle boyanacak metal yüzeylerin her türlü yağ, pas ve kirden arındırılma işlemidir. Solventlı epoksi astar üzerine uygulanan bu kaplamanın zemine uygulandıktan sonra tam olarak dokunma kuruması için gerekli süre yaklaşık olarak 10 saati bulur. Yüzey temizliğinin üzerinden en fazla 4 saat geçtikten sonra boyama işlemine başlanmalıdır. Süre uzarsa yüzeyde oksitlenme başlayacağı için malzeme yeniden kumlanma ihtiyacı duyar. Beton ve sıva yüzeyler de uygulanması gereken temizlik şekli yine toz, kır ve eski boya artıklarından arındırılmadan ibarettir, yüzey gerekiyorsa yıkanır ve tamamen kurutulur.

7 adımda epoksi kaplama

*Solventli epoksi boya, kendi ambalajı içersinde homojen hale gelinceye kadar karıştırılır.
*Üzerine eşdeğer miktarda sertleştirici ilave edilerek düşük devirde 3-4 dakika karıştırılır.
*Karışım 5-10 dakika dinlendirildikten sonra kullanılmaya başlar, 1 saat içerisinde tüketilecek kadar malzeme hazırlanmalı ve malzeme kullanım sırasında zaman zaman karıştırılmalıdır.
*Uygulama esnasında yapılacak işlem fırça rulo veya tabanca ile tatbik edilmelidir.
*Ortam sıcaklığının 5-20 °C olmasına dikkat edilmeli, birden fazla kat uygulamalarında katlar arasında yaklaşık 10-12 saat arasında beklenmelidir.
*Boya tatbikatı süresince maske kullanılmalı ve iyi havalandırılmış ortamlarda çalışılmalıdır.

Read more...

Tv Sehpa Modelleri ve Fiyatlari

Televizyon köşesinin vazgeçilmezi tv sehpalarının rengi ve modeli ev dekorasyonu için çok önemli.



Yaşadığınız yerdeki ayrıntılardan birisi olan sehpalar, odanıza özen katıyor. Tabiki özenle seçildiğinde.



Salonlarınız için Yataş tarafından hazırlanan son modellerde, evinin dekorasyonunu yenilemek isteyen müşteriler düşünülüyor.

Read more...

Kartonpiyer Kemer Cesitleri ve Fiyat Listesi

Güncel Kartonpiyer ve Kemer Çeşitleri ile Fiyat ları Listesi. Sitemizde yayınlanan yukardaki kartonpiyer çeşitlerinin türkiye dağıtımcısı Pasa Yapı tasarımdır. Kartonpiyer imalatı, stropiyer kemer nasıl yapılır?

Read more...

otomatik kapi fiyatlari kocaeli

Özellikle alışveriş merkezlerinde ve sanayi de kullanılan otomatik kapı sistemleri hakkında da fiyat incelemesi yapmıştık. Ucuz otomatik kapı nerden bulunur, uygulamaları nasıldır gibi sorulara yanıt aradık.



Özellikle Kocaeli gibi yerlerde bu tarz ürünlerin daha yaygın olarak bulunduğu söyledik. Şimdi de bir kaç resim eklemek istiyorum Bunlar liftmaster’a ait kumandalı kapılara aittir.

Read more...

Dusakabin Modelleri, cesitleri, ornekleri ile Dusakabin Fiyatlari Listesi

Duşakabinlere de sitemizde yer vermek istedik. Gördüğünüz duşakabin örnekleri pek unique olmasa da Global Yapı‘dan listelenmiştir. Daha detaylı bilgiler ve duşakabin montaj bilgisi veya duşakabin fiyat listesi almak isterseniz Global Yapı ve Dekorasyon ile irtibata geçiniz.

Read more...

Atik Su pompalari modelleri ve fiyatlari

Atık su pompalarında tercihen performanslı, pratik kullanımlı ve fiyat olarak uygun olan modeller öne çıkıyor. Bu konuda öne çıkan birkaç firmanın ismini vermek istiyorum. Bunlar wilo dalgıç pompaları, zenit atık su pompaları, hcp dalgıç pompalarıdır.
Ürünler genel olarak evlerin zemin katlarında atık suyun dışarı atılmasında ve lağım (foseptik) sularının boşaltılmasında uygulama alanı bulmaktadır. Fakat kullanım alanları bukadar kısıtlı değildir. Yüzme havuzu, akvaryum gibi alanlarda da kullanılabilir. Sizin işinize yarayacak ürünü seçmeniz en mantıklısı olacaktır. Çünkü yüzme havuzu gibi yerlere performanslı pompalar gerekirken süs havuzu gibi küçük ve kapsamsız alanlara daha düşük maliyetli orta sınıf pompalar yetebilmektedir.
Yazılarımızın devamında atık su pompalarının fiyatlarını, ucuz atık su pompası bulabileceğiniz yerleri incelemeye alacağız. Ve atık su pompalarını fiyat/performans olarak karşılaştıracağız. İyi günler.

Read more...

Metal asma tavan fiyatlari

Metal asma tavan fiyat
Metal asma tavanlar genellikle alüminyum ve çelik plakalarla desteklenen sistemlerdir. Bu sistemlerde sağlamlıklarıyla ve tesisata getirdikleri kolaylıklarla dikkat çekerler. Öyle ki kimi zamanlar elektrik, su gibi tesisatların çok büyük bir kısmını bu tavanlar içerisinden halletmek mümkündür. En önemli olumsuz yanı ise küçük mekanlardaki uygulama sıkıntıları ve yüksek maliyetlerdir.




Farklı çeşitleri vardır. Kimileri görünür yani t-24 modeli tipleri seçerken kimileri clip-in olarak tabir edilen metal iskeleti görünmeyen modelleri tercih ediyorlar. Geniş mekanlarda t-24 tipi modelin güzel bir dekor yarattığı da göz ardı edilemez.

Read more...

istikbal Fiyat Listesi

İstikbal mobilya hiç şüphesiz kalitesiyle, fiyat/kalite oranıyla öne çıkan firmalar arasında. İstikbal mobilya bu hizmetin dışında web sitesindeki güncel fiyat listesi hizmetiyle de göz dolduruyor. İstikbal fiyatları için link.

Read more...

Yemek Masasi Fiyatlari

Solanların veya mutfakların dekorasyonunda büyük bir yere sahip olan bir diğer unsur ise yemek masalarıdır. Geniş mutfakların ve salonların vazgeçilmezlerinden olan yemek masalarının dekorasyonla bir bütünlük oluşturmasına özen gösterilir. Yemek masası fiyatları ise normal olarak kullanılan malzemeye ve kazandırılan dekoratif özelliklere göre değişmektedir.

Fiyatlardan başlamışken, doların yükselmesiyle birlikte çoğu mobilya firmasının fiyatların bir miktar arttığını söylemek gerekir. Ancak masa fiyatlarındaki bu artış çeşitli kampanyalarla ve uygun taksit seçenekleriyle bir nebze de olsa hafifletilmeye çalışılıyor fakat bu ne yazık ki çok da yeterli olamıyor.

Yemek masası fiyatlarının düşmesine neden olan bir diğer unsur ise geçtiğimiz birkaç yıl içinde sayısı ciddi bir oranda artan mobilya ve dekorasyon firmalarıdır. Rekabetin artmasıyla birlikte çeşitlilik arttı ve fiyatlar biraz daha aşağıya indi. Tabi bu günümüzdeki kriz dolayısıyla tüketiciye ne derecede yansıyor ayrı bir konu.

Yemek masası alırken dikkat edilmesi gerekenlerin başında masada kullanılan malzeme geliyor. Sadece görünüme bakılarak alınan masalar kısa süre içinde sorun çıkartabiliyor. Bu nedenle uygun fiyata masa almak istiyorsanız seçkin markalara ait düşük modelleri tercih etmek ya da iyice araştırma yapmak gerekiyor. Ucuza alınan bir yemek masasının size sonradan açabileceği masrafları göz ardı etmek pek de mantıklı bir karar olmaz gibi duruyor.

İlerleyen günlerde masa modellerine ve fiyatlarına ait daha kapsamlı incelemeler yapacağız. Şimdilik bu kadar.

Read more...

Bellona Koltuk Takimi ve Kanepe Fiyatlari

Bellona, yüksek üretim kalitesi ve konforuyla bizlere sunduğu bu ürününde, evimizin en kasvetli köşesini bile baştan yaratıyor.İzlediği çağdaş çizgi ve kullandığı canlı renkler sayesinde yaşamı daha kaliteli sürdürebileceğimiz ortamlar yaratıyor.İlk kez Bellona’yla elimizin altına gelen ve kolayca yatağa çevirilebilen ürün sandy sayesinde evlerimiz canlanıyor.

Bellona Koltuk Kanepe Takımı Modelleri


Sandy oturma grubu, yaşamaktan zevk alan, canlı renklerle hayat bulan kişilerin bir numaralı ürünü olacak.Metal aksesuarlarla modernlik kazanan ve gayet kullanışlı olan bu grup, ayrıyeten arkasında bulunan tekelerlekler sayesinde kolayca hareket ettirilebiliyor.İçerisinde üç adet kanepe ve iki adet berjer bulunduran Sandy, kırmızı, fıstık yeşili, sarı, krem gibi canlı renk seçenekleriylede göz kamaştırıyor.Eğer gençlik ruhunuzu canlandırmak istiyorsanız Sandy Major koltuk takımını denemelisiniz.

Read more...

celik kapi fiyatlari konya

Bir çok ilde olduğu gibi konya’da da çelik kapı işini yapan pek çok firma var. Bunun yanında bu kapılara iat kilitleri de ucuz fiyata buralarda bulabiliyorsunuz. Önceki yazılarımda da çelik kapı montajı nasıl yapılır, nelere göre karar verilmeledilir gibi meselelere yer verdim. Şimdi de bir kaç çelik kapı resmiyle devam etmek istiyorum.

Read more...

Ucuz yatak fiyatlari

Ucuz yatak fiyatları
Bugünlerde, indirimlerin ve ısınan havaların etkisiyle birlikte ucuz yataklar başta olmak üzere insanlar pek çok mobilya yeniliğine gitmeye başladılar. Bizler de daha önceden yaptığımız gibi uygun yatak fiyatları listesini sizler için temin etmeye çalıştık. İlgili bölümden bu listeye ulaşabilirsiniz.

Yataklardaki bu ucuzluğun nedeni hala vergi indirimleri olarak gösteriliyor. Bir de bunun üstüne mobilya firmalarının yaptığı indirimleri sayacak olursak şuan piyasa bir çok ucuz yatak fiyatı ile karşılaşmanız mümkün diyebiliriz.

Read more...

american siding fiyat listesi

american siding fiyat listesi
Amerikan tipi dış cephe kaplama sistemleri fiyatları yüksek olsa da şık tasarımlar sayesinde dikakt çekiyor.



Amerikan Siding fiyat listesi bu nedenle epey araştırılan konular arasında yer alıyor.



Çoğu modlenin kısmen uygun aralıkta olduğunu söyleyebiliriz ama yine de resmi sitedeki güncel listeye göz atmanızda yarar var.

Read more...

cati modelleri, ornekleri ve maliyet fiyatlari listesi

Kamelya bahçe çeşitleri, modelleri ve fiyatları listesi arayanalara yardımcı olma adına böyle bir derleme yaptım. Ayrıca Teras balkon modelleri, örnekleri – fiyatları listesi de ekledim. Çatı izalasyonu (izolasyonu) örnekleri, modeller, fiyatları nı da elimden geldiğince tanıtmaya, örnekler vermeye çalıştım. Bunların dışında bir adet de Çatı arası izocam örneği ekleyerek fotoları tamamladım . Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Read more...

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP