16 Şubat 2010 Salı

Yemek Masasi Fiyatlari

Solanların veya mutfakların dekorasyonunda büyük bir yere sahip olan bir diğer unsur ise yemek masalarıdır. Geniş mutfakların ve salonların vazgeçilmezlerinden olan yemek masalarının dekorasyonla bir bütünlük oluşturmasına özen gösterilir. Yemek masası fiyatları ise normal olarak kullanılan malzemeye ve kazandırılan dekoratif özelliklere göre değişmektedir.

Fiyatlardan başlamışken, doların yükselmesiyle birlikte çoğu mobilya firmasının fiyatların bir miktar arttığını söylemek gerekir. Ancak masa fiyatlarındaki bu artış çeşitli kampanyalarla ve uygun taksit seçenekleriyle bir nebze de olsa hafifletilmeye çalışılıyor fakat bu ne yazık ki çok da yeterli olamıyor.

Yemek masası fiyatlarının düşmesine neden olan bir diğer unsur ise geçtiğimiz birkaç yıl içinde sayısı ciddi bir oranda artan mobilya ve dekorasyon firmalarıdır. Rekabetin artmasıyla birlikte çeşitlilik arttı ve fiyatlar biraz daha aşağıya indi. Tabi bu günümüzdeki kriz dolayısıyla tüketiciye ne derecede yansıyor ayrı bir konu.

Yemek masası alırken dikkat edilmesi gerekenlerin başında masada kullanılan malzeme geliyor. Sadece görünüme bakılarak alınan masalar kısa süre içinde sorun çıkartabiliyor. Bu nedenle uygun fiyata masa almak istiyorsanız seçkin markalara ait düşük modelleri tercih etmek ya da iyice araştırma yapmak gerekiyor. Ucuza alınan bir yemek masasının size sonradan açabileceği masrafları göz ardı etmek pek de mantıklı bir karar olmaz gibi duruyor.

İlerleyen günlerde masa modellerine ve fiyatlarına ait daha kapsamlı incelemeler yapacağız. Şimdilik bu kadar.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP