26 Mart 2010 Cuma

Ucuz Dogalgazli somineler ve Fiyatlari

Temiz ve kullanışlı yani doğalgazlı şömine keyfini bizlere yaşatan Faber serisine bu sezon taze modeller ekledi.



Doğalgaz dağıtım şirketleri ve TSE tarafından onaylanmış Faber serisi ürünler çağa ayak uyduran tasarımlarıyla iki farklı koleksiyonda sunuluyor.



Avrupa’da öncü olan Faber International tarafından imal edilen Natural Fires serisi ve daha klasik olan Nostalgic Fires serisi gözleri kamaştırıyor.



Nostalgic Fires Serisi

Bu serideki ürünlerde giydirme seçenekleri oldukça geniş olduğundan müşteri memnuniyeti üst seviyelerde.Bu serideki ürünlerde bulunan klasik giydirmeler, motifli süslemeler ve arka tarafındaki tuğla desenli görünüm olduça dikkat çekiyor.

Ayrıyetten evine modern bir hava katmak isteyenler için arka hazne metaldende yapılabiliyor.Çerçeveli ve çerçevesiz modelleriyle her ortama uyum sağlayabilecek motif ve renkler kullanılabiliyor.



Natural Fires Serisi

Bu serideki ürünler büyük bir yelpazeye yayılmış durumda.Duvara monte edilebilen, bağımsız kullanılabilen modelleriyle her ortama uyum sağlayabiliyor.Evinde modernlik isteyen kişiler için Minimalist tasarımlar oldukça yeterli görünüyor.Çerçeveli ve çerçevesiz seçenekleriyle oldukça keyifli ve sıcacık zaman geçirmenizi sağlıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP