2 Aralık 2010 Perşembe

Carpe Diem Konutları’nda Pencereler Ormana Açılıyor

Carpe Diem Konutları, 11 blok ve 455 daireden oluşuyor. Proje, A, B, C ve D tipi bloklarda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 çatı dubleksi daire seçeneklerinden oluşuyor. A tipi bloklarda, ebeveyn yatak odasında banyo ve giyinme odası da yer alıyor. Dairelerin metrekare satış fiyatlarının 1750-1800 TL’ den başladığı projede, metrekare çeşitliliği her bütçe için uygun bir fiyat seçeneği sunulabilmesine olanak tanıyor.

Projenin yüzde 80’i yeşil alan ve sosyal tesis üzerine kurulu…

Doğa ile baş başa yaşama ayrıcalığı sunan Carpe Diem Konutları arazisinin yüzde 80’ i sosyal tesis ve yeşil alana ayrılmış bulunuyor. Proje, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası ,fitness center, sauna, yürüyüş ve bisiklet yolları, süs havuzu/şelale ve çocuk oyun alanlarıyla sakinlerine her türlü sosyal imkanı sağlıyor.

Carpe Diem Projesi, Çekmeköy’in sağlam zemini üzerinde en son Deprem Yönetmelikleri’ne uygun şekilde inşa ediliyor. Aynı zamanda projede kullanılan tüm ürünler 1. sınıf ve TSE belgeli olanlar arasından seçiliyor. Kapalı devre kameralı 24 saat güvenlik, daire sahipleri için açık ve kapalı otopark imkanları da, projede yaşam kalitesini yükselten diğer unsurlar olarak göze çarpıyor.

Carpe Diem Konutları’nın satış ve pazarlamasını üstlenen RE/MAX Armoni Ofisi’ ne 0216 484 62 03 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP