2 Ağustos 2010 Pazartesi

RHEINZINK Yağmur İndirme Sistemleri

RHEINZINK®, birbiriyle mükemmel derecede uyumluluk gösteren 500 parçanın üzerinde elemanı ile hatasız ve pratik bir yağmur indirme sistemini garanti ediyor.
RHEINZINK® tasarımı yağmur indirme sistemleri, birçok form alternatifi sunmakla birlikte münferit uygulamalara da olanak sağlıyor. Sistem, estetik iniş bağlantı elemanları, oluklar ve standart ölçülerdeki sayısız bileşim aksesuarından oluşuyor. Sisteme ait tüm parça ve aksesuarlar yüksek kalitedeki RHEINZINK® malzemesinden üretiliyor.
RHEINZINK® - Yüzeyleri
Tamamı yanmaz, paslanmaz ve ısıya dayanıklı olan RHEINZINK® ürünlerinin üzerinde herhangi bir ilave kaplama bulunmuyor. Atmosferik koşullardan etkilenerek doğal yollarla değişime uğrayan yüzeyde oluşan patina tabakası, sadece ürünü korozyona karşı korumakla kalmıyor, bunun yanında kendini nesiller boyu temizleyen bir yüzey meydana getiriyor. Bu yüzey sayesinde, özel bakım ve temizliğe ihtiyaç duyulmuyor ve malzemenin kendi kendini iyileştirme özelliği, malzeme üzerinde oluşabilecek her türlü çiziğin kısa sürede kaybolmasını sağlıyor.
Böylelikle RHEINZINK® Yağmur İndirme Sistemleri bakım gerektirmeden yıllarca işlevini sürdürüyor. RHEINZINK®, yağmur indirme sistemlerinde üç farklı yüzey alternatifi sunuyor:
• RHEINZINK® - metalik gri,
• RHEINZINK® - “mavi-gri patinalıpro”,
• RHEINZINK® - “kurşun-gri patinalıpro”.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP