6 Ağustos 2010 Cuma

Taş görünümlü zemin kaplaması

Lafarge kalitesiyle üretilen ve uygulanan Artevia, doğal görünümü ile çevreye mükemmel uyum sağlıyor. Rengi, dokusu, dayanıklılığı ve uygulama kolaylığı ile tasarımlarda estetiği, özgürlüğü ve kalıcılığı yaşatıyor.

Artevia Baskı
Lafarge kalitesiyle üretilen ve uygulanan, tüm mekanlar için tasarlanan bir zemin kaplama sistemi olan Artevia Baskı, tek tek döşenmiş tabii taş görüntüsü veriyor.

Çeşitli renk ve desenlerde uygulanabiliyor. Lafarge güvencesiyle üretilen ve uygulanan Artevia Baskı granit ve diğer taşların tabii dokusunu ve görünümünü sağlarken, çevre şartlarına karşı dayanıklılığı ve uzun ömürlü olması nedeniyle yapılara değer kazandırıyor.

Trafik yoğunluğunun düşük olduğu kent yolları, yaya yolları, alışveriş ve iş merkezleri, meydanlar, kaldırımlar, turistik tesisler, garaj girişleri, teraslar, bahçe yolları, havuz kenarları, benzin istasyonları, müstakil ev, bina, dükkan, endüstriyel yapıların çevreleri ve girişlerinde tercih ediliyor.

Artevia Baskı Duvarlar
İstinat duvarları ve bahçe duvarlarında tercih edilen Artevia Baskı Duvarlar, özel tasarım kalıp ve kimyasallarla uygulanıyor. Zengin renk seçeneği sunan, hızlı ve ekonomik bir duvar kaplama yöntemi olan Artevia Baskı Duvarlar, doğal bir görünüm sağlıyor.

Artevia Dezaktif
Artevia Dezaktif, farklı renk ve boyutta agregalarla beton yüzeylerine doğal ve estetik görünüm kazandırıyor. Betonun sağladığı dayanıklılığın yanında ihtiyaca yönelik dekoratif ve ekonomik çözümler sunuyor.

Artevia Dezaktif yüzey kaplamaları; şehir meydanları, yaya yolları, garaj girişleri, bahçe yolları ve süs havuzları gibi tüm alanların peyzaj çalışmalarında, estetik bir görünüm kazandırıyor.

Artevia Renkli
Özel karışım beton kullanılan bir zemin kaplaması olan Artevia Renkli’nin farklı renk seçenekleri ile sınırsız tasarımlar yaratılabiliyor.

Zengin toprak rengi esaslı ton seçenekleri bulunan Artevia Renkli, tasarımlara gerekli özeni göstererek, mekanların cazibesini arttırıyor. Projelerde, tasarım, maliyet ve dayanım konuları önem kazandığında, Artevia Renkli ideal seçim oluyor.

Artevia Renkli, otoparklar, parklar, yürüme yolları, havuz kenarları, meydanlar ve estetik görünüm istenilen tüm alanlarda hızlı ve ekonomik çözüm sunuyor. Ayrıca, endüstriyel zemin uygulamaları, restoranlar, oteller için dikkat çekici özel alanlar yaratabiliyor.

Artevia Renkli; düşey olarak da kolonlar, duvarlar ve yapı yüzeyleri için kullanılabiliyor ve bu şekilde mekanlara renk ve canlılık katıyor.

Yüksek kaliteli renk pigmentleri, UV dayanımlı renkleri, dayanıklı yüzeyi, çökme ve bombelenme yapmayan, hava koşullarından etkilenmeyen yapısı ve son olarak da diğer zemin döşeme malzemelerine oranla hızlı bakım yapılabilme özellikleri ile tercih ediliyor.

Web: www.lafarge-beton.com.tr

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP