3 Aralık 2010 Cuma

İkinci Boğaz'da ikinci etap 8 ay öne çekildi

Sinpaş tarafından Halkalı-Küçükçekmece’de gerçekleştirilen ve İstanbul’un İkinci Boğazı olarak adlandırılan ’Bosphorus City’ projesinin ilk etabında yer alan 660 konut 10 gün içerisinde satılınca, 2009 yılında başlaması planlanan 2. etap konutların satışı da erkene alındı.

Tam 3 yılda tasarlanan projede daire tiplerine göre 153 bin YTL ile 2 milyon 350 bin YTL arasında değişen fiyatlarla yapılan satışlarda ciro 121 milyon doları aştı. Evlere öncelikli olarak, iş adamı, akademisyen, pilot, doktor, mühendis gibi meslek kollarının yanı sıra sanatçı ve sporcular da büyük ilgi gösterdiler.

63 farklı ev tipi aynı projede
İstanbul Boğazı’nın mimari değerlerini yansıtan modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City’de, 63 farklı ev tipi bulunuyor. Yalılar, Saraybahçe Evleri, Yeditepe Kuleleri, Yalı apartmanları seçeneklerinin yer aldığı projede konutların büyüklüğü 68 metrekare ile 615 metrekare aralığında değişiyor. Eski İstanbul evlerinin yeniden yorumlandığı Yalı Apartmanları’nda 197 metrekareden 254 metrekareye kadar değişen büyüklükteki dairelerin fiyatları 465 bin YTL ile 730 bin YTL arasında satışa sunuluyor. Yeditepe Kuleleri’nde 1 oda 1 salondan başlayan 68 metrekareden 207 metrekare havuzlu ve kat bahçeli penthouse’lara kadar seçenekleriyle boğaz manzarasına hakim, lobiden kuru temizlemeye, bebek bakıcılığından posta servisine kadar pek çok rezidans hizmeti sunuyor. Yedi Tepe Kuleleri’nde satış fiyatları aylık 1250 YTL olmak üzere toplam 165 bin 505 YTL’den başlıyor. Boğaz manzarasını birçok açıdan gören Bosphorus City’nin yüksek noktalarına konumlandırılmış Saraybahçe Evleri’nde, 143 metrekareden 284 metrekareye kadar değişen farklı daire tiplerinde fiyatlar 324 bin 768 YTL ile 788.175 YTL arasında değişiyor.

Bosphorus City’de İstanbul Boğaz’ının Ortaköy Meydanı’ndan, Beylerbeyi’ne, Kanlıca’dan Yeniköy’e birçok boğaz semtini K.Çekmece- Halkalı’ya taşıyan Sinpaş GYO, Boğaz’ın tüm olumlu yönlerini yeniden yorumladı. Projede 26 bin metrekare büyüklüğünde 720 metre uzunluğunda boğaz ve üzerinde 2 boğaz köprüsü bulunuyor. Yaklaşık üçte biri yeşil alandan oluşan projede, kafeler, restaurantlar, dans Salonları, açık-kapalı yüzme havuzları, spor kompleksleri, mini golf sahaları,bowling salonları, masaj odaları, sağlık klubü gibi birçok sosyal ve sportif öğe yer alıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP