3 Aralık 2010 Cuma

Toskana Vadisi Evleri

Dünyanın en yüksek binası Burj Dubai’nin yaratıcısı Emaar Properties’in Türkiye’de ki ilk projesi Toskana Vadisi…


Dubaili gayrimenkul şirketi Emaar Properties ile Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer
ortaklığıyla kurulan Emaar Türkiye, ilk konut projesi olan Toskana Vadisi Evleri'ni Büyükçekmece'de hayata geçiriyor. Projedeki villaların fiyatları 800 bin dolar ile 1 milyon 900 bin dolar arasında değişiyor.


Toskana Vadisi Evleri, mimari dokusu, evlerin dış cephelerinde kullanılacak doğal taşları ve özel bitki örtüsüyle İtalya'nın Toskana Bölgesi'ni anımsatacak şekilde tasarlandı.


Toskana Vadisi evleri peyzaj mimarisi İtalya nın Toskana bölgesi ilham alınarak oluşturulmuş.Vadi evleri peyzajında Toskana bölgesini temsil eden kalem servi,Toskana palmiyesi ,fıstık çamı ve zeytin ağaçları,ortak alanların yapısal peyzajında da Toskana ya özgü el yapımı cotto yer döşemelri ve doğal taşlar kullanılacak


Emaar'ın Türkiye'deki ilk projesi olan Toskana Vadisi Evleri, 1 milyon 700 bin metrekare alan üzerinde toplam 555 villadan oluşuyor. 8 farklı tipte 395 metrekare ile 940 metrekare arasında farklı büyüklükte konutlardan oluşan Toskana Vadisi Evleri'nde, 800 metrekareden 2 bin 300 metrekareye kadar bahçe büyüklüklerine sahip evlerde havuz opsiyonel olarak sunuluyor.
Toskana Vadisi Evleri'nde yaklaşık 4 bin 500 metrekare kapalı ve 10 bin 500 metrekareye varan açık rekreasyon ve sosyal tesis alanları mevcut olacak İleri teknoloji kullanımıyla inşa edilecek olan rekreasyon alanı, farklı bir konsept ile mimar Mahmut Anlar imzası taşıyor.


Vadisi Evleri ,Toskana mimarisi ile tasarlanmış, göl manzaralı, giriş katları bahçeli, sosyal merkeze yakın ve geniş yeşil alanlar içinde. Akdeniz havasının yaratılacağı proje buz pateni, squash kort, alışveriş merkezi, yürüyüş ve koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi birimlerle de zenginleştirilecek. Sosyal ve rekreasyon alanları ile sakinlerine huzurlu bir yaşam sunacak proje dahilinde ayrıca mağaza ve restoranların yer alacağı “Toskana Sokağı” da inşa edilecek.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP