31 Ocak 2011 Pazartesi

Bakir Cati Modelleri ve Fiyatlari

Çatı Katı Modelleri


Sena Group Dekorasyon Dizayn İç Mimari Olarak Çatılarınızda Karşılaştığınız Sorunlar İçin Sizlere Kalıcı Çözümler Öneriyoruz. Yeni Çatı, Çatı Onarımı(Çatı Tadilatı), Kiremit Çatı, Shingle Çatı ( Şıngıl Çatı), Eternit Çatı, Çatı Kaplama Levhası(Onduline Hr), Panel Çatı, Teras Çatı, Gizli Dere İzolasyonu, Baca, İzolasyonu, Temel İzolasyon Ve Dış Cephe İzolasyonları Yapmaktayız. Biz Doğru Ürünün, Doğru Çatı Da Kullanılmasının Nedenli Önemli Olduğunun Bilincinde Olduğumuz İçin, Çatı Malzemeleri Yelpazemizi Olabildiğince Geniş Tutmaya Özen Gösteriyor Ve Sizlere Bu Doğrultu Da Hizmet Sunmayı Bir Borç Biliyoruz. Teras Modelleri

Türkiye’nin büyük bir bölümünde çatı onarımı daha önceleri Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında yapılıyordu. Ancak, küresel ısınmanın etkisi, ağustos ayında tatilin sürmesi ve Ramazan sebebi ile bu yıl çatı onarımı yoğunluklu olarak Ekim - Kasım aylarına kaydı.

Yağışların neredeyse yok denecek kadar olması çatı alarmını geciktirdi. Ancak özellikle son dönemdeki yağışlar, kış öncesi çatı sorunlarını önceden haber verdi ve çatı aktarım ve onarımları hızlandı.

Bazı binalar az bir ısı ile ısınıyor. Bazı binalar ise milli ekonomiye zarar verebilecek şekilde çok maliyetli oluyor. Bu da binalar yapılırken ısı yalıtımına uyulmadığından kaynaklanıyor. Yalıtım; ekolojik denge, hava kirliliğinin önlenmesi, enerji tasarrufu ve sağlıklı mekanların oluşturulması açısından önemlidir.

Bir evin çatısı yalıtım işlevini yerine getiremeyecek hale geldiyse; çatı örtüsünde bazı hatalar mevcutsa yapıyı oluşturan diğer yapı elemanlarında da ciddi fonksiyonel bozukluklar meydana gelebilir.

demir çatı modelleri

Size " Çatınızı Yağmurlar Gelmeden Tamir ve Tadilat Ettirmenizi " ve " Yakıt Tasarrufundan " Faydalanmanızı Öneriyoruz.

Çatı, bir binanın en üst yüzeyini örtmek için yapılır. Binayı özellikle suyun meydana getirebileceği hasarlara karşı korur. Çoğu ülkede, çatının birincil kullanım amacı, yağmura binaları yağmura karşı korumaktır. Binanın yapısına bağlı olarak, çatı ayrıca sıcağa karşı, güneş ışığına karşı, soğuğa karşı ve rüzgara karşı da binaları korumak için kullanılabilir.

Günümüzde, bir çatının yapılması, çeşitli yerel ve uluslararası mimari yasalara tabidir. Bir çatının dizaynında kullanılan çatı malzemeleri , nasıl yapıldığı ve dayanıklılığı yasalarla belirlenmiştir. Çatı malzemeleri, muz yaprakları, alüminyum, önceden dökülmüş beton vb. olabileceği gibi, en yaygın kullanılanları, ahşap, atermit, kiremit ve şıngıldır. Dünyanın birçok yerinde çatı malzemesi olarak seramik kiremitler tercih edilir.

Bakır Çatı Kaplama Sistemleri Ve Modelleri bakır Çatı Şok Fiyatlar


Çatılar, bir binanın en zor erişilebilen noktaları oldukları için, yapılırken dayanıklı bir şekilde inşa edilmeleri oldukça önemlidir. Yenileme, tamir gibi ihtiyaçların daha az ortaya çıkması için dayanıklı yapılmış çatılar gerekmektedir. Doğru yapılmış çatı, kaplama, koruma ve su geçirmeme özellikleri taşımalıdır. Çatı altında oluşturulacak havalandırma çatının ömrünü uzatmakta ve dayanıklı bir çatı oluşturmaktadır

Çatı (sandviç panel,trapez, etermit, betonarme çatılarda...),balkon ve teraslarda, su depolama ve dağıtım kanallarında, metal yüzeylerde, seramik üst ve altı su yalıtımında Mariseal su izolasyon ürünleri kullanılabilmektedir.
kullanılmaktadır

Çatı (sandviç panel,trapez, etermit, betonarme çatılarda...),balkon ve teraslarda, su depolama ve dağıtım kanallarında, metal yüzeylerde, seramik üst ve altı su yalıtımında Mariseal su izolasyon ürünleri kullanılabilmektedir

Müşteri odaklı olarak çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan Zorlu Çatı , müşteri isteklerini daima ön planda tutarak çatı uygulama hizmetlerini gerçekleştirmiştir. Doğru ürünün, doğru çatı da kullanılmasını nedenli önemli olduğunun bilincinde olduğumuz için, çatı malzemeleri portföyümüzü olabildiğince geniş tutmaya özen gösteriyor ve sizlere bu doğrultu da hizmet sunmayı bir borç biliyoruz.

Çözümlerin ayrıntılarda saklı olduğunu, Ayrıntıların da bir farklılık göstergesi olduğunu biliyoruz ve diyoruz ki; "FARKLI OLDUĞUMUZU BİLİYORUZ VE BU FARKI SİZİN DE YAŞAMANIZI İSTİYORUZ. "Artık çatınız ile ilgili her türlü problemlere çözüm bulabilirsiniz. Problemlerinize kesin çözümler getiriyoruz.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP