31 Ocak 2011 Pazartesi

Lake Kapak Modelleri ve Fiyatlari

Sena Banyo ve Mutfak Mobilyaları Lake Kapak Modelleri



Angel Banyo Mobilyası Sena yapı Uygulama Firması Her Nevi lake Kapak Çeşitleri
RocaKale Flow, 50 cm kare ve 80 cm dikdortgen lavabolarla tasarlanan seride, 50 cm’den 160 cm’e kadar uzanan set çözümleri, banyoların boyutlarına göre adapte edilebiliyor. 80 cm’lik kombinasyonlarda, Flow lavabonun model çeşitliliği ile mekanlar zenginleşiyor. Lavabonun iç detayında, suyun akışkanlığı özgün formla yansıtılırken, modül içlerinde yer alan çekmece detayında da su akışkanlığı, şeffaf görünümle yansıtılıyor. Opsiyonel led aydınlatmalı etajer modülleri de görsel efekti tamamlıyor.




Angel Modüler Banyo Mobilyası Sistemi, şampuan, havlu, tuvalet kağıdı, aksesuar gibi banyo malzemeleri için ideal bir stoklama alanı yaratırken banyo içinde, düzenli ve sade bir görünüm sağlıyor. Sürgülü kapaklar, tüm modüllerde yer alıyor ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Aynı zamanda şık ve iddialı tasarımı ile göz dolduruyor.



Bonsai Banyo Mobilyası
Kaledekor’un en yeni serisi Bonsai Banyo Mobilyası, Bonsai seramikleri ve RocaKale Zen lavabo ile son derece uyumlu bir birliktelik sergiliyor. Doğal ceviz kaplama yeni seri, mat lake kapak ile tasarlanarak sade ve şık bir tasarıma dönüşüyor. Sadelik ve uyumun lavabo ile birlikte kombine edilmesiyle banyolar farklı bir boyuta taşınıyor. Seri, bütünüyle denge unsurunu taşıyan zarif çizgisiyle tasarlanmış. Lake Kapak İle zenginleştirilmiş Mobilya Takımları



Birbirinden bağımsız modüllerle çözümlenen alt dolap ve boy dolap gibi yan üniteler, serbest tasarım olanağı veriyor.

Kent yaşamının dinamikliği içinde, kullanıcının kendi yaşam tarzından birşeyler bulabileceği ve kendini yakın hissedeceği bir tasarım. Kalitesi ve detay çözümleriyle, tasarımda bütünlük oluşturuyor.

Mutfak Monaco Serisi





İntema Mutfak’ın, klasik çizgisiyle geçmişi anımsatan, gövdesinde ve çerçevesinde masif ahşap meşe kullanılan Monaco Serisi, doğal ahşap ürünlerin yanı sıra farklı beğenilere hitap eden lake seçenekler de sunuyor.



1- Monaco Serisi'nde, masif meşe ceviz ve natürel meşe renklerinin yanısıra vanilya ve kar beyazı renklerinde lake seçenekleri yer alıyor.
2- Tezgah arası baharatlık, pişirme alanına yakın konumlandırılıyor.
3- Ada ünitesinde kullanılan içten aydınlatmalı ve çıtalı cam kapaklar, mekana aydınlık bir hava katıyor.
4- Diğer ünitelerden ayrı konumlanan ve hasır aksesuarlarla zenginleştirilen büfe bölümü, “country” tarzını yansıtırken, kullanım kolaylığı sağlayan granit tezgah, mekana sofistike bir hava katıyor.
5- Mutfakta tercih edilen vanilya rengi lake Monaco kapaklarda klasik etkiyi arttırmak için burgu kulp tercih ediliyor.

İntema Mutfak, Türkiye genelindeki 46 satış noktasında bulunan uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunuyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP