20 Şubat 2011 Pazar

Alfemo Mobilya Fiyatlari

1989 yilinda yatak pazarlama sirketi olarak kurulan, 1993 yilinda oturma grubu uretimine baslayan Yatpa AS’nin, 1997 yilinda moduler mobilya icin yatirim karari almasiyla Alfemo Mobilya markasi ilk kez tuketiciyle bulusmustur.
İzmir Torbali’da 60.000 m2’si kapali olmak uzere, toplam 200.000 m2 alan uzerinde kurulu uretim tesisi ile Alfemo Mobilya, sektörunde pek cok ilke de önculuk etmektedir. Sadece yuksek guvenlik ve kalite standartlarina uygun urunlere verilen, ileri guvenlik ve kalite belgesi olan GS Sertifikasi almaya hak kazanan Alfemo Mobilya, özellikle genc odalarinda bu kaliteyi yakalamanin gururunu tuketicisiyle paylasmaktadir. TUV Kalite Yönetim Sistemleri belgesine sahip Alfemo Mobilya, 2007 yilinda Altin Marka Ödulu almistir.


İzmir Torbali’da 60.000 m2’si kapali olmak uzere, toplam 200.000 m2 alan uzerinde kurulu uretim tesisi ile Alfemo Mobilya, sektörunde pek cok ilke de önculuk etmektedir. Sadece yuksek guvenlik ve kalite standartlarina uygun urunlere verilen, ileri guvenlik ve kalite belgesi olan GS Sertifikasi almaya hak kazanan Alfemo Mobilya, özellikle genc odalarinda bu kaliteyi yakalamanin gururunu tuketicisiyle paylasmaktadir. TUV Kalite Yönetim Sistemleri belgesine sahip Alfemo Mobilya, 2007 yilinda Altın Marka Ödulu almistir.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP