23 Şubat 2011 Çarşamba

Jakuzi, Dus Kabinleri, Akrilik Kuvetler ve Sauna Fiyatlari

İnsanlar suyu seviyor. Temizlenmenin yani sira rahatlamak icin sudan vazgecemeyiz. Her zaman, insanlarin duskun oldugu yikanma ihtiyaci keyfe dönustu. Tarihi hamamlar bunun göstergesi. Turk kulturunun bir parcasi olan Turk hamamlari dunyaca biliniyor ve gelistiriliyor. Otellerde ve tatil köylerinde karsimiza cikabiliyor.

Turk hamamlarindan ilham alinarak gunumuz yikanma ve su keyfine yönelik sistemler gelistirildi. Jakuzi, dus kabinleri, akrilik kuvetler ve sauna sistemleri simartan banyo kulturu oldu. Degisik boy ve ebatlarda bulunan, banyo ihtiyacina göre tasarlanan bu yeni sistemler yikanmaktan cok rahatlamaya yönelik.

Jakuzi
Jakuzi; boyutuna uygun bir motor tarafindan su kanallariyla su ve hava puskurten bir sistem. Masaj etkisi veren ve rahatlamayi saglayan jakuzi sistemleri farkli motor guclerine ve ebatlara sahip.

Jakuzilerin, bahcelerde, doga gezilerinde, kumsalda vs… kullanima yönelik tasarimlari da mevcut. Televizyon izlemek ve bircok kisiyle havuz gibi kullanmakta mumkun. Zenginligi ve luksu yasatan modelleriyle insani kendine hayran birakiyor

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP