16 Şubat 2011 Çarşamba

Cellini Masaj yapan Yataklarin Fiyatlari

Cellini F05, masaj yaparak kan dolasimini hizlandirdigi için hucrelerin canlanmasina, böylece kullanicinin daha saglikli bir vucuda sahip olmasina yardimci oluyor. Kullanicilara rahatlik sunmak adina tasarlanmis urunde bulunan hava yastiklari ve vibrasyon sistemi sayesinde tum bedene masaj uygulanabiliyor.

Cellini F05’in elektrikli olarak pozisyon ayari yapilabilen yatak karyolasi sistemi ile sirt veya ayak kismi asagi ve yukari olarak istenilen acida ayarlanabiliyor. Oturus veya yatis pozisyonunu milimetrik olarak ayarlayarak, masaj severlerin kitap okurken ya da televizyon seyrederken de rahat etmesini saglıyor.
İki ayri yatak ve bazadan olusan F05’te, yatis pozisyonlari farkli olarak ayarlanabiliyor. Baski alani olustugunda yuku butun alana dagitana kadar esneyerek omurganin dogal pozisyonunu almasina yardimci oluyor. Bu sekilde kullanici omuz, sirt ve bel agrilarindan arinarak kaliteli bir uyku keyfi suruyor. Gerilimi azaltarak uykusuzluk, uyusma ve horlama gibi tum problemleri engelliyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP