1 Mart 2011 Salı

Profilo’dan ÖTV + KDV Indirimi Kampanyasi Fiyatlari

Profilo Dayanikli Ev Aletleri, urunlerinde bir kez daha ÖTV ve KDV’yi indirerek tuketicilerine cok özel firsatlar sunuyor ve sektördeki öncu rolunu pekistiriyor.

Mart ayinda baslayan yeni ÖTV+KDV indirimi kampanyasiyla, gectigimiz yil gerceklestirilen ilk kampanyayi kacirdigi icin uzulenler, böyle buyuk firsat bir daha gelmez diyenler yinelenen KDV+ÖTV firsatiyla bir kez daha sevinecekler. Profilo Dayanikli Ev Aletleri, yeni kampanyasiyla hem sektöre ivme kazandirmaya önculuk ediyor, hem de tuketicilerine yilin en cazip firsatini sunuyor.

Gectigimiz yil kampanyanin piyasalara beklenilenin ustunde hareketlilik getirdigini söyleyen Profilo Satis Direktöru Semir Kuseyri “Gecen yil bu kampanyayi kaciranlar ve bu nedenle ihtiyaclarini 2010′a erteleyen tuketicilerimiz icin bu cazip kampanyayi tekrar ediyoruz.Daha önceki kampanya dönemi bittiginde bayilerimize ve cagrı yönetim merkezimize cok fazla yineleme talebi yagmisti. Biz de bu talepleri göz önunde bulundurarak evlilik ve yaz sezonu öncesinde kampanyayi tekrar etme ihtiyaci hissettik.” dedi.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP