1 Mart 2011 Salı

Studyo Evler İcin Dekorasyon Fiyatlari

Evde gecirilen vakitlerin azalmasiyla birlikte gittikce yayginlasan studyo tipi evlerde dikkat edilebilecek birkac detay ile yasam alaninizi daha kullanisli bir hale getirebilirsiniz. Yani mini evinizi kullanmaktan bıkamayacaginiz bir hale dönusturmek sizin elinizde. Fazlasina luzum yok derken elinizdeki studyo evinizide gelisiguzel bir sekilde dekora ederseniz hem evinizin konforundan hem de keyfinden mahrum kalmak zorunda olacaksiniz.

Bu tip evlerde en ufak aksesuarinizdan en buyugune kadar kesinlikle cok acık tonlar kullanılmasi gerekir . Duvarlarinizdan yer dösemelerine, perdelerinizden halilariniza, biblolarınızdan mobilyalariniza kadar neredeyse hepsinde acik renkleri tercih ederseniz daha aydinlik ve ferah dolayisiyla oldugundan daha genis ortamlar yaratmis olursunuz.

Ayni zamanda studyo evlerin hemen her kösesinde kullanilmasi gereken dolap detayi ile alaninizdan biraz calsa dahi daha derli toplu bir göruntu saglamis olursunuz. Yinede sigmayan eşyalariniz varsa dekoratif kutu ve benzeri seylerdende bu konuda yardim alabilirsiniz.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP