3 Aralık 2011 Cumartesi

Ev Dekorasyonu Aksesuarları

Everimiz bizim zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz yaşam alanlarımızdır. Evlerimizi dekore ederken herşeyi en ince ayrıntılarına kadar düşünerek eşyalarımızı alırız. Ev dekrasyonunda aldığımız eşyalar kadar onları bir uyum haline sokacak olan aksesuarlarda önem taşımaktadır.Aksesuarlar sadece görüntü olarak değil kullanış açısındanda işlevsel olmalıdır. Ya da evlerimizde var olan bazı objeleri değiştirerek farklı bir havaya katabiliriz. Sıkıldığınız veya eskiyen aksesuarlarınıza farklı bir sunumla yenileyebilirsiniz.

Örneğin odanızın bir kenarında bir boşluk var ama nasıl doldururum diye düşünüyorsunuz. Böyle köşelere daha çok büyük yapraklı canlı çiçeklerle ya da uzun, dekoratif ferforje şamdanlarla odanızın boyutuna uygun objelerle dekore edebilirsiniz.


Evinizde kullandığınız eşyalarınızla uyumlu aksesuarları tercih etmelisiniz. Örneğin klasik tarzdaki mobilyalara sade bir aksesuar hoş olmayacağından modern tarzda dekore edilmiş bir evde sade ve düz aksesuarları tercih etmenizde fayda olacaktır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP