9 Aralık 2011 Cuma

Yaz Partileri ve Davetleriniz' İçin Mekanlarınızı Süsleme Önerileri

Yaz geldi sıcaklar kendisini iyice hissetirmeye başladı dolayısı ile akşamları eve kapanıp televizyon başında tembellik yapma günlerinide birkaç aylığına erteleme, gecesi ve gündüzü ile yazın tadını çıkartma zamanı geldi Artık sevdiklerinizle birlikte olmak istiyoruz. Bunun bir yolu da onları evinize davet etmek ve hep beraber eğlenceli güzel saatler geçirmek bu davetlerinize renk katacağına sizlere yardımcı olabileceğini düşündüğümüz birkaç öneride sizlere biz sunacağız.

1.Taze sebzelerden oluşan orta masa süsü: Nasılmı? Evinizde bulunan dikdörtgen bir saksının içine kiraz domates, karnıbahar, turp, mini boy havuç ve salatalık gibi sebzeleri düzgünce yerleştirerek bir kompozisyon yapıp çok doğal ve güzel bir görüntü oluşturabilirsiniz.

2.Kum ve mumun birlikteliği: Plajlardaki doğal ortamı evinize getirmek için cam bir vazonun içine kum koyabilir ve ince beyaz mumları kuma saplayarak romantik ve loş bir ortam yaratabilirsiniz.

3.Deniz kabuklarından kompozisyon: Değişik şekillerdeki deniz kabuklarını bir araya getirerek ve araya mercanlar karıştırarak deniz ve yaz havasını masanıza taşıyabilirsiniz.

4.Vazolarda minimalim: Birkaç cam uzun vazoya aynı cinsten ayrı renklerde birer çiçek koyarak farklı bir tarz yaratmanız mümkün.

5.Saksılarınızda bulunan yeşillikleri sofranıza taşıyın: Hepimizin yemek yaparken kullandığı biberiye, fesleğen, nane ve kekik gibi otları küçük ve aynı büyüklükte saksılara ekerek soframızda sergileyebiliriz. Hem sunacağımız yemeğin türüne göre otlardan yemeğimize ilave etme, hem de harika kokular eşliğinde bir akşam yemeği yeme şansına sahip oluruz.

6.Masa aydınlatmasında fenerli çözüm: Masamızın üzerinde bulunan şemsiyeye, ağaca ya da pergolaya ascağımız küçük fenerler hem süs hem de aydınlatma vazifesi görebilir.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP