11 Ağustos 2009 Salı

Antalya Özdilek Park 14 Ağustosta Açılıyor

"BÜYÜK AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU"

AÇILIŞ "14 Ağustos"ta

Özdilek, 2009 yılı 'Ticari Marka Değeri' olarak 80,15 milyon dolarlık değeriyle alışveriş merkezleri ve perakende sektöründe lider oldu.

Şirketin Tarihçesi:
1971 yılında, iki adet dokuma tezgahı, beş personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa'da yola çıkan Özdilek, bugün yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi, günlük 40 ton pamuk ipliği üretim kapasitesi ve alışveriş merkezleri ile Türk tekstil ve perakende sektörlerinde hizmetine devam ediyor. Özdilek, üretim kapasitesi ve kalitesiyle, havlu bornoz ve ev tekstili tesisleri ile sektöründe Türkiye'de öncü, dünyada ise ilk 10 firma arasında yer alıyor.




Özdilek, yakın zamanda Antalya'da açacağı 'Özdilekpark Alışveriş Merkezi' ile büyümesine devam ediyor. 102 bin metrekare inşaat alanına sahip 'Özdilekpark', içinde yer alacak hipermarket, departmanlı mağazalar, yapı market, teknoloji market, restoran ve kafeler, bowling, 7 sinema salonu, çocuk eğlence merkezi ile yaşama farklı renkler katacak.










Koçtaş 23. mağazasını Antalya’da açtı. Perakende Grup Başkanı Bozer ‘Türkiye ekonomisi çok dinamik bir yapıya sahip. İkinci yarıda da mağazalar açacağız’ dedi


Koçtaş, Türkiye’deki 23’üncü, Antalya’daki 3’üncü mağazasını Özdilekpark Alışveriş Merkezi’nde açtı. Koçtaş Antalya Dokuma Mağazı’nın açılış törenine Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grup Başkanı Ömer Bozer, Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Koçtaş Genel Müdürü Alp Özpamukçu katıldı. Ömer Bozer, açılışta yaptığı konuşmada mağazanın hayırlı olmasını dileyerek, ‘Türkiye ekonomisi zaman zaman inişli çıkışlı bir seyir izlese de, aslında çok dinamik bir yapıya sahip. Sektörde oyuncu ve mağaza sayısı arttıkça, sadece en iyi fiyat ve kalite karmasını bulup sunmak rekabette öne çıkmak için yeterli olmuyor. Tüketiciye ürün ve hizmetin dışında yaşam tarzına yönelik kolaylıklar ve yenilikler sunmak gerekir’ dedi.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP