4 Aralık 2009 Cuma

Bahce Dekorasyonu

Bahçe Dekorasyonunda Yeni Trendler
Güzel havalar baharın yaklaştığını müjdelerken, bahçelerde de telaşlı hazırlıklar başladı. Bahar tazeliğini yaşamak, bahçesini yenilemek ve güzelleştirmek isteyen herkes için Koçtaş’ta birşeyler bulmak mümkün oluyor. Size özel tasarlayacağınız bahçenizin dekorasyonunda kullanılabilecek farklı tarzda mobilyalar, aksesuarlar, dış mekan aydınlatmaları, çiçekler, barbeküler, sulama setleri ve daha bir çok ürün, uygun fiyatlarla Koçtaş mağazalarında yerlerini aldı.

Koçtaş mağazalarında bahar ve yaz sezonu için hazırlıklar tamamlandı. Markanın reyonlarında yer alan bahçe mobilyalarında Balau, Okaliptus, Java Teak gibi tropikal ağaçlardan üretilmiş çok çeşitli ürünler, metal üzeri hasır görünümlü wicker örgü oturma grupları, paslanmaz aluminyumdan masa ve sandalyeler, romantizmi çağrıştıran ferforje setler ve birbirinden güzel alternatifler, bahçe ve balkonunda değişiklik yapmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Koçtaş, sunduğu FSC/TFT sertifikalı ürünlerle ormanları da güvence altına alıyor. Ormanları korumak ve devamlılıklarını garanti altına almak üzere kurulmuş uluslararası bağımsız çevre kuruluşları olan FSC ve TFT güvencesi ile Koçtaş’tan mobilya aldığınızda ağaçların kontrolsüz kesilmediğine ve gelecek kuşaklara daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya bırakacağınıza emin oluyorsunuz.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP