6 Aralık 2009 Pazar

Filli Boya Dis Cephe Boyalari

FİLLİ BOYA,DIŞ CEPHE BOYALARI

: Dış Cephe Boyaları:

Dış cepheler yapıların imajıdır. Kirlendiğinde ve hasar gördüğünde kötü bir intiba bırakır. Sağlam ve estetik görünen bir dış cephe binanın değerine değer katar; dış cephenin hasar görmesiyle birlikte binaların değeri de düşer. Dolayısıyla dış cephenin su, UV ışınları ve hava kirliliği gibi düşmanlarının baştan önüne geçmek gerekir. Bunun için de su itici, buhar geçirgen, yapışma mukavemeti yüksek ve kire karşı dayanıklı bir dış cephe boyası kullanmak önem taşır. Türkiye’nin ilk silikon reçine esaslı ve ilk fotokatalitik dış cephe boyası Amphisilan, silikonlu dış cephe boyası Muresko Silakril ve akrilik emülsiyon esaslı dış cephe boyası Betakril, binaları doğal düşmanlarından koruyarak uzun süre genç ve modern görünümlerini muhafaza etmelerini sağlar.

Amphisilan:Yeni nesil silikon emülsiyon esaslı, kendi kendini temizleyebilen, fotokatalitik, mat yapı son kat dış cephe boyasıdır.
Uygulama Alanları:Sıva, serpme, tarak-silme mozaik, beton, brüt beton, betopan, mdf, osb, rengini kaybetmiş kendini taşıyabilen eski boyalı, terasit tipi yüzeylere uygulanabilir.

Muresko Silakril:Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, silikonlu, mat yapı son kat dış cephe boyasıdır.
Uygulama Alanları:Muresko Silakril, brüt beton, düz veya pürüzlü her cins sıvalı, mineral esaslı yüzeylerde, rengini kaybetmiş kendini taşıyabilen silikon veya akrilik esaslı eski boyalı yüzeylerde dekoratif ve koruyucu olarak güvenle kullanılabilir.

Betakril:Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, su izolasyon nitelikli, pigment ve dolgu sistemiyle geliştirilmiş, beyaz mat yapı son kat dış cephe boyasıdır.
Uygulama Alanları:Sıva, serpme, tarak-silme mozaik, beton, brüt beton, betopan, mdf, osb, rengini kaybetmiş kendini taşıyabilen eski boyalı, terasit tipi yüzeylere uygulanabilir.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP