6 Aralık 2009 Pazar

Su Bazli Ic Cephe Boya Cesitleri

Su Bazlı İç Cephe Ürün Grubu

Alpina Aramatt:Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, silikonlu, silinebilen, dekoratif son kat iç cephe boyasıdır.
Uygulama Alanları:Alpina Aramatt, beton, brüt beton, sıva, mdf, betopan, tuğla, eski boyalı, cam tekstili, boyanabilir duvar kağıtları üzerine uygun astarları ile kullanılır. Saten alçı, macun çekilmiş, alt yapısı tamamlanmış yüzeylerde yüksek dekoratif performansını gösterir.

Alpina Tek Silikonlu:Su bazlı, silikon katkılı, sentetik emülsiyon reçine esaslı, yarı mat görünümlü dekoratif iç yüzey son kat boyasıdır.
Uygulama Alanları:Beton, brüt beton, sıva, mdf, betopan, tuğla, eski boyalı, cam tekstili, boyanabilir duvar kağıtları üzerine uygun astarları ile kullanılır. Yüksek dekoratif performansını alt yapısı tamamlanmış (saten alçı, macun çekilmiş…gibi ) yüzeylerde gösterir

Alpinasilan:Su bazlı, silikon katkılı, ipeksi mat görünümlü, emülsiyon esaslı, yüksek silinme direncine sahip, dekoratif son kat iç cephe boyasıdır.
Uygulama Alanları:Uygulama yapılacak yüzeyler her türlü kalıp yağı, kir, toz, gevşek tabakalardan temizlendikten sonra gerekli yüzey düzeltmeleri sonrasında uygun astar ve boya ile işlem tamamlanmalıdır. Uygulanacak yüzeyler, tozuma karakterli ve/veya çok emici ise (alçı, kireç, badana, özelliğini yitirmiş, düşük kaliteli emici plastik boyalı yüzeyler, gazbeton …) şeffaf karakterli astarlarımız (Alpina Şeffaf Astar, Alpina 1/7 Konsantre Astar, Filli Boya Saten alçı Astarı) ile tarama/perdahlama yapılmadan (rulo yüzeyde bir yönde, bir tur attırılarak) uygulanmalıdır.
Alpina Max Silikonlu:Su bazlı, silikon katkılı, soft mat görünümlü, emülsiyon esaslı, yüksek silinme direncine sahip, dekoratif son kat iç cephe boyasıdır.
Uygulama Alanları:Beton, brüt beton, sıva, mdf, betopan, tuğla, eski boyalı, cam tekstili, boyanabilir duvar kağıtları üzerine uygun astarları ile kullanılır. Saten alçı, macun çekilmiş, alt yapısı tamamlanmış yüzeylerde yüksek dekoratif performansını gösterir.

Alpina Plus:Akrilik kopolimer esaslı, mat görünümlü, dekoratif birinci sınıf iç cephe son kat emülsiyon boyasıdır.
Uygulama Alanları:Alpina Plus, beton, brüt beton, sıva, mdf, betopan, tuğla, eski boyalı, cam tekstili, boyanabilir duvar kağıtları üzerine uygun

astarları ile kullanılır. Saten alçı, macun çekilmiş, alt yapısı tamamlanmış
yüzeylerde yüksek dekoratif performansını gösterir.

Alpina Promat:Su camı ve metil silikonat ile güçlendirilmiş akrilik kopolimer esaslı, dekoratif profesyonel mat iç cephe boyasıdır
Uygulama Alanları:Beton, brüt beton, sıva, mdf, betopan, tuğla, eski boyalı yüzeyler üzerine uygun astarları ile kullanılır. Saten alçı, macun çekilmiş, alt yapısı tamamlanmış yüzeylerde yüksek dekoratif performansını gösterir.

Alpina Renk Sistemi:Akrilik reçine dispersiyonu olup gerçeğe çok yakın renk tonlarını verecek pigmentler ile hazırlanmış, beyaz renkteki su bazlı boyaların renklendirilmesinde kullanılan, üstün nitelikli dekoratif, boya ve renklendiricidir.

Uygulama Alanları:Alpina Renk Sistemi, Beton, brüt beton, sıva, mdf, betopan, tuğla, eski boyalı, cam tekstili, boyanabilir duvar kağıtları üzerine uygun astarları ile kullanılır. Saten alçı, macun çekilmiş, alt yapısı tamamlanmış yüzeylerde yüksek dekoratif performansını gösterir. Ayrıca hobi amaçlı ahşap ve kumaş boyamada da kullanılabilir.



Colorart:
24 ayrı renk tüpüne sahip olan Alpina Colorart renk tüplerinin belirtilen miktarlarda Filli Boya Beyazı ile karıştırılması ile “Beyazın Renkleri – Ferah Mekanlar” koleksiyonundan ilgili renk elde edilir. Pürüzsüz ve ipeksi mat bir dokuya sahip olan Alpina Colorart, sadece su bazlı ürünleri renklendirmek amacı ile değil, tek başına da güvenle kullanılabilir. Su bazlı akrilik reçine esaslıdır ve her uygulamada en mükemmel sonucu vermeyi sağlayan pigmentlerle sahiptir. Bağlayıcılar ile zenginleştirilmiş olup, Filli Boya Renk Garantisi ile istenen her renk, her uygulamada renk tutturma sorunu olmadan aynen elde edilir.

Uygulama Alanları:

Alpina Renk Sistemi, Beton, brüt beton, sıva, mdf, betopan, tuğla, eski boyalı, cam tekstili, boyanabilir duvar kağıtları üzerine uygun astarları ile kullanılır. Saten alçı, macun çekilmiş, alt yapısı tamamlanmış yüzeylerde yüksek dekoratif performansını gösterir. Ayrıca hobi amaçlı ahşap ve kumaş boyamada da kullanılabilir.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP