2 Aralık 2009 Çarşamba

Yapıştırma Sistem Lamine Parke Sistemi

Yapıştırma Sistem Lamine Parke Teknolojisi
1984 yılında kurulan ve piyasaya sunduğu doğru bilgiler ve yenilikler konusunda yıllarca lider firmalardan olan Sem Parke, emsal ürünlerden çok daha üstün bir teknoloji kullanarak ve İthal ederek lamine parkede kalitesini ispat etti.

Lamine parke, sadece doğru malzemeler kullanılarak üretilmiş ve yere yapıştırılmışsa ‘’sessiz” olabiliyor.



Her türlü hizmeti satış öncesi ve en önemlisi satış sonrası kullanıcısının ayağına kadar götürüyor, kişiye özel ve yaşam stiliyle uyumlu fonksiyonel çözümler sunuyor. Avrupadaki farklı ülkelerden seçilen seçkin markaları ve değişik ağaç çeşitleri ile iç ve dış mekanlar için ebat, desen ve renk konusunda sınırsız seçenekler sunan Sem Parke, her türlü zemin koşuluna uygun doğru ve kalıcı çözümler getiriyor.



Lamine parke, çalışma riskini minimuma indiren, iyi mukavemetli, yapışma özelliği sağlayan özel teknik yapısı sayesinde yapıştırma yapıldığından dolayı sessiz oluyor, masif parkeden hiçbir farkı kalmıyor. Ayrıca yıllar sonra yere yapıştırıldığından dolayı sistre-cila yapılabiliyor.

Bütün cila katları arasında uygulanan UV sertleştirici sayesinde çizilmez özelliğine sahip extra sert cilalı lamine parkeler de ayrıca her zevke uygun özel cila çeşitleri ve yüzey uygulamaları da mevcut.



Lamine parkenin yanı sıra lazer ile işlenmiş klasik motifli parkeler, bordürler ve karo parkeler, havuz kenarı, balkon, banyo, bahçe, teras ve daha bir çok mekanlar için deckingler, mevcut beton veya metal merdivenlere uygun merdiven kaplama da Sem Parke tarafından kullanıcılara sunuluyor.



Yapıştırma Sistem Lamine Parke’nin Avantajları
• Sessiz
• Stabil
• Uzun Ömürlü
• Doğal
• Çevre Dostu

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP