21 Mayıs 2010 Cuma

2010 Dekorasyon Fikirleri

2010 dekorasyon mutluluk getiriyor

2010 yılı dekorasyonda gelişmiş doğallık ve zevkle birleşmiş trendleri ile bizleri karşılıyor. İçinde bulunduğumuz yıl içerisinde oda ve mekân dekorasyonları değişiklik ve yenilik gösteren tarzları yansıtıyor. Mutluluğunuza mutluluk katıyor. Dekorasyon; Yaşanan mekânların kullanım amaçlarına uygun olarak en verimli, estetik ve sanatsal bir şekilde düzenlenmesidir.


2010 dekorasyon
Mobilya dekorasyonunda yapılan temel hatalar. Plan yapmamak aydınlatma hataları ışık ve renk uyumsuzluğu odanın ne amaçla kullanılacağını hesaba katmamak Çok fazla tarzı karıştırmak Ses dağılımını göz önünde bulundurmamak renk karmaşası mobilya seçimi v.s dir.


2010 yılı dekorasyonda size mutluluk getirecek birkaç tavsiye yapacaklarınızı planlayın. Plan aşaması bittikten sonra temel dekorasyonda odanızda ağırlıkla görmek istediğiniz renk ve desenlere karar verin. Kullanışlı bir planla bu odanızı hem rahat, hem de şık bir görüntüye kavuşturabilirsiniz.

Eğer L kanepeyi kullanmayı seçiyorsanız kanepeleri televizyonun tam karşısına yerleştirmeniz dekora güzellik katar. Televizyon duvarınızda CD kaset ve benzeri eşyalarınız içinde bir bölme ayırmalısınız. Mutluluk getirecek dekorlar ve rahat döşenmiş mekanlar için 2010 tam bir restorasyon yılı

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP