21 Mayıs 2010 Cuma

Bellona 2010 Genc Odasi Koleksiyonu

Ev modasında öncü olan Bellona her yaşa uygun yeni ürün grupları Slide,Favori,Nova ve Loft ile gençlere ve çocuklara hayal ettikleri odayı mükemmel tasarımı ile sunuyor.


Bellona Genç Odası
Modern tasarımları,gençlerin enerjisini yansıtan modelleri ve rahat kullanım özellikleri ile Bellona genç odalarını bu sene de yanlız bırakmıyor.Karyola üzerine yerleştirilen alarmlı saat ve ranza üzerinde bulunan kayak ile çok özel tasarımlar da sadece gençler ve çocuklar için hazırlandı.


Bellona Genç Odası Koleksiyonu
Genç kızların favori rengi olan pembe odaları süslemeye devam ediyor.Kırmızının pembeyle olan buluşması ise görenlerde hayranlık uyandırıyor.Üç kapılı gardrop,ergonomik yatak ve fonksiyonel üç çekmeceye sahip şifonyerden oluşan koleksiyon kızların odalarına yerleşti bile.Aynı desen ve renklerin tüm ürünlerde kullanılmasıyla oluşan bütünlük Favori genç odasının dikkat çekici özellikleri arasında yer alıyor.


Bellona Genç Kız Odası Takımı
Gençlere ve enerji dolu çocuklara hitap eden Slide genç odası eğlence,ergonomi ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor.Ürünlerde tercih edilen canlı renkler sarı,mavi ve yeşilin yarattığı enerji ranzanın baş ucunda bulunan kaydırak segmetinde bir ilki temsil ediyor.

Çalışma masası ise bilgisayar kullanımına uygun bir biçimde tasarlanmış ve kitaplar için de ayrı bir raf bulunuyor.Beyaz ve yeşil renklerse çalışma masasının şıklığını tamamlıyor.İki kapılı gardropun ortasında yer alan raf ve çekmeceler fonksiyonelliği daha da artırıyor.


Bellona 2010 Genç Odası Koleksiyonu
Nova ve Loft ise hobileri ve ilgi alanları yoğun olan çocuk ve gençler için ideal.Modern ve özel bir tasarıma sahip olan ürünler ,fark yaratıyor.Ahşap renklerin kullanıldığı ürünlerde ferahlıkta gözlerden kaçmıyor.Fonksiyonelliğin de ön planda olması gençleri baya bir sevindiriyor.Ürünün pratikliğini karyolanın başına konulan alarmlı saatten anlayabilirsiniz.


Bellona Genç Odası
Ürünü farklılaştıran diğer faktörlerse çalışma masasında bulunan bardaklık,kitaplık ve raf.Dört çekmeceli şifonyer ve üç kapılı gardrop gençlere ve çocuklara kullanım rahatlığı sağlıyor.

Özenle tasarlanmış bu ürünler Türkiye çapında sekiz yüze yakın Bellona mağazalarında çocuklarınızı sevindirmek için sizleri bekliyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP