21 Mayıs 2010 Cuma

Bernardo Porselen Yemek Takimi

Sofraların büyük bir özenle hazırlandığı evlerimizde,vazgeçemediğimiz şıklıklardan biride porselen…
Bunu düşünerek birbirinden zarif koleksiyonlar sunan Bernardo,inceliği ve zerafeti masalarımıza sunuyor.


Bernardo Porselen Yemek Takımı
Yüzyıllardır özenerek hazırladığımız sofralarımızın baş tacı olan porselen Bernardo’nun tasarım gücü ile birleşiyor ve ortaya zevkli,modern ve kişiye özel koleksiyonlar çıkıyor.Bu koleksiyonlarda şıklığın ve zerafetin sınırları zorlanırken,kullanım rahatlığıda dikkat çekiyor.

Modellerinde sınır olmaması,klasikten moderne kadar uzayan çizgisi ile mutfağını yenilemek isteyenlere yada yeni evlenen çiftlere farklı seçenekler sunabiliyor.

Alışılageldik,dairesel formların yanısıra geometrik şekillerle de çalışılabilen bu şık tasarımlar arasında Alice, Dan, Lwo, Isis gibi çalışmalar özellikle dikkat çekiyor.Kimi zaman motifli kimi zaman da çizgisel desenlerle karşımıza çıkan modeller,porselenin yüksek kalitesi ve duruluğunu gözler önüne seriyor.

Sadece porselen yemek takımları ile sınırlı kalmayan marka,çeşitli aksesuarlar.Çatal kaşık takımları,kadeh setleri gibi ana ürünlerle de yelpazesini genişletiyor.Tüm bu ürünleri ,Türkiye geneline yayılmış 42 Bernardo mağazasında görebilir,mutfağınızı yenileyebilirsiniz.


Bernardo Porselen Kahvaltı Takımı
Bernardo’nun birçok mağaza zinciri ile bize ulaşması sofra hazırlama zorunluluğunu zevk haline getirmesi ve aynı zaman da şık ve zarif tasarımları günlük hayata taşıması birçok kadının gönlünü fethediyor.Zaman zaman da avantajlı kampanyalara imza atarak bu şık çalışmaları özel koşullarla tüketicisine ulaştırıyor.

Yüksek kalite uygun fiyata nerde olur derseniz Bernardo mağazalarını görmelisiniz…

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP