21 Mayıs 2010 Cuma

Linens Banyo Takimlari

Linens ev tekstili firması 2009 banyo takımları..


Linens Banyo Takımları
Linens 2009 banyo takımları; özenle seçilen temaların bütünleştirdiği bir konsept üzerinden yola çıkıyor. Güney Amerika, Akdeniz Adaları ve İngiltere etkisinin hakim olduğu ve bu etkilerin ustaca yorumlandığı koleksiyonda; evin ev tekstili alanında gereksindiği tüm ürün çeşitliliğine ulaşılabiliyor. Bunlardan biri de kuşkusuz banyolar…

Linens banyo takımları; içgüdüsel bir yaklaşımla ve kabile stili ön planda tutularak tasarlanmış. Ürünler el işi görünümüne sahip fakat her zaman şık, zarif, rafine ve sofistike bir yaklaşımla şekillendirilmiş. Banyo ürünlerinde bu yaklaşımların tüm izlerine rastlamak mümkün oluyor.


Linens Banyo Takımları
Shadow Dots adıyla satışa sunulan banyo seti, bunun en güzel örneklerinden… Duru ve yalın güzellik, modelde narin ve içten dokunuşların izler bıraktığını fısıldıyor. Lady havlu seti ise kibarlığı ve romantizmi aynı anda duyumsatabilen, estetik açıdan da son derece tatminkar bir tasarım olarak belirginleşiyor.

Linens’in bu sezonda gözde ürünleri arasında yerini alan Seremoni hamam seti ise günümüz modern yaklaşımlarını, yakın geçmişin zarif sadeliği ile buluşturmayı başarıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP