21 Mayıs 2010 Cuma

Ikea Izmir Magazasi

Ülkemizde ikinci ikea mağazası tam olarak 40 milyon dolar yatırım ile İzmir ilimizde başlatılmıştı. 6 Nisan tarihinden beri ziyaretçilerine kapısı açık olan İkea İzmir mağazası, yine evleriniz için en ucuz rakamlarla muhteşem ürünleri bir araya getiriyor…

Evinizi seviyorsanız ve tam bir dekorasyon aşığı bir insansanız mutlaka uğramanız gereken mağazalardan biri olan İkea Mağazaları oldukça popüler halde diyebiliriz. Çok büyük bir yatırım olan ve ikea 2010 kataloğu ile büyüleyici bir yıla hazırlandığımızı belirten İkea yetkilileri yatırımlarının devam edeceğini dile getiriyor…

Bornova`da kurulan mağazanın açılışından önce mağazayı gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtan İsveçli mobilya ve ev aksesuarı mağazalar zinciri İkea`nın Türkiye Genel Müdürü Mikael Bartroff, mağazalarının en büyük özelliğinin müşteriyle işbölümü yapmaları olduğunu, fiyatların düşük tutulmasının en büyük sebebinin de bu işbölümünden kaynaklandığını söyledi.


ikea 2010 fiyatları
Bartroff, “Müşteri ve bizler üzerimize düşeni yaparsak daha fazla tasarruf etmiş oluruz. İkea mağazasında alışveriş yapmak için gerekli tüm kolaylıklar tüketicilere sağlandı. İkea mağaza konseptine uygun olarak girişte kalem, not kağıdı, mezura, mağaza planı, mağaza içi katalog ve sarı torba gibi malzemeler bulunmaktadır. Bu malzemeler alışveriş yaparken tüketicilere satın almak istedikleri ürünü evlerine göre ölçüp seçmeleri ve gerekli bilgileri not alma imkanı sunmaktadır” diye konuştu.

Farklı renk ve seçeneklerdeki 6 bin 500 ürün, 53 adet örnek yaşam alanı ve çözüme yönelik olarak döşenmiş farklı metrekarelerde 3 evle ziyaretçilere kendi yaşam alanlarını yaratma konusunda fikir ve ilham verdiklerini de kaydeden Bartroff, “Tüketiciler evleri için gerekli tüm malzemeleri İkea mağazasında aynı çatı altında bulabilecek ve gazel tasarımlı, kullanışlı, kaliteli ve düşük fiyatlı mobilya ve ev aksesuarlarını satın alma imkanı bulabileceklerdir.

Çoğu yassı kutularda demonte halde paketlenmiş olan İkea ürünlerini tüketiciler rahatlıkla alıp, arabalarına yerleştirip kendi evlerine nakledip montaj yapabileceklerdir. Böylelikle nakliye ve montaja ekstra para vermeyecekler” şeklinde konuştu.

Dünyadaki 232. mağazalarını 23 bin metrekarelik alanda Bornova`da açtıklarını ifade eden Bartroff, 2007`de Ankara`da da bir mağaza açmayı düşündüklerini, İzmir`in çevresinde yazlıkların çok olmasından dolayı İzmir`i tercih ettiklerini belirterek, “Tedarikçilerimizi çoğu yurtdışından. Şimdilik yerli tedarikçi oranımız yüzde 5, ancak bu oranı artırmaya çalışıyoruz.

İyi kalitede, iyi tasarımlı, herkese satılabilecek fiyatta ürün üreten yerli tüketiciyi tercih ederiz” derken bundan sonra yerli üreticinin daha dikkatli ve kaliteli üretim yapacağına inandığını ifade etti.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP