21 Mayıs 2010 Cuma

Sarev Nevresim Takimlari

Ev tekstili alanında genç bir marka olmasına karşın, Sarar Grubu’nun yıllara dayanan deneyimini ardına alan Sarev; 2009 yılını yeni tasarımcısı Gökşen Gökgezer’in düşlediği dünyalar ve bu dünyaların evlere sunduğu farklılıklar ile karşılıyor.


Sarev Nevresim Takımları
Markanın geniş koleksiyonunda yer alan Viola; pastel tonların gizemli güzelliğini, yazın coşkulu yansımaları ile bütünleştiren bir çalışma olarak karşımıza çıkıyor. Modelin ana zemininde yer alan incelikli desenlemeler, derinlik duygusunu ön plana alarak, ana fikri şekillendiren çizimi belirginleştiriyor.

Tasarım; zarif dekoratif yastık kılıfları ile birlikte mekanın merkezi haline gelirken, bir yandan da işlevsel bir sunum sergileyebiliyor. İddialı desen çalışması Viola’yı aynı zamanda güçlü görünüme sahip bir yatak örtüsü pozisyonuna da getirebiliyor.

Vicenza ise markanın yeni pamuk-saten nevresim takımlarından biri… Duru görünümü, zarif ve narin desenleri; yaz aylarının romantik ve sevecen gecelerine göndermeler yapıyor.


Sarev Uyku Setleri
Hafif bir meltemin okşadığı yatak odaları yaratan çalışma; kibar görünümü ile de büyük beğeni topluyor. “Matweiss Baskı” ve “Sedef Baskı” gibi farklı baskı teknikleri kullanılarak, desenlerle kumaşın bir bütün olması sağlanan Vicenza, genç ve modern bir form üzerinde şekilleniyor.

Branch adıyla Sarev koleksiyonunda yer bulan bu çalışma da markanın yeni pamuk-saten nevresim takımları içinde yer alıyor. Yazın coşkusunu iddialı renk seçimleri ile daha da belirginleştiren model; zemin üzerinde bir anda fark edilen ve etkisini bu güzel sürprizle bağdaştıran desenlerle donatılmış.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP