18 Haziran 2009 Perşembe

Depreme Dayanıklı Yapılar

Depreme Dayanıklı Yapılar

17 Ağustos 1999 depremiyle betonarme binaların çok kötü bir sınav vermesinin ardından, yıllardır içinde yaşadığımız binaların hiç de güvenli olmadıklarını gördük. Oysa çelik konstrüksiyon evlerde, mühendislik hesaplamaları 1. derece deprem bölgesi ve en elverişsiz zeminlere göre yapılabiliyor. İnşaat mühendisleri de uygun yapılan ve inşaatın her aşamasında denetlenebilen çelik konstrüksiyonlu binaların, betonarme ya da karkas yapılardan çok daha dayanıklı olduğunu söylüyor.Çelik konstrüksyon konutlar gerek maliyeti, gerek güvenirliği, gerekse inşaat hızı açısından geleneksel konut sistemine ciddi bir alternatif olarak öne çıkıyor.
Sarpvilla evlerinde "yapı çeliği" kullanılıyor. Bağlantı elemanlarında kaynak kullanılmayan Sarpvilla® evlerinde, kaynağın yerine binanın daha sağlam olmasını sağlayan akıllı vidalar, cıvata ve somunlar kullanılıyor. Evleri kendi tesislerinde üreten Sarpvilla®, istenilen her mimaride ev yapabiliyor.

Sarpvilla®, hem üretim hem de uygulama konusunda tek başına hareket ederek müşteri isteklerine zaman kaybı olmadan cevap veriyor. Müşteri talepleri göz önüne alınarak tasarlanan modellere her gün bir yenisini daha ekleyerek, müşterilerinin karşısına 100’ün üzerinde model alternatifi ile çıkıyor. Ayrıca müşteriler, mevcut modellerin dışında kendi projelerini de yaptırabiliyorlar. Çelik villanızı, şehir merkezinde veya uzak bölgelerdeki arsanıza, tek veya site halinde inşa ettirebilirsiniz.

Sektörde 13 yıldır hizmet veren Sarpvilla®, artık yurt dışında da istediğiniz model çelik villayı yapma imkanı sunuyor. ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemini başarı ile uygulayarak, yaptığı evlerin kalitesini belgeleyen Sarpvilla®, Türkiye’nin en tecrübeli çelik ev markalarından biri.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP