17 Haziran 2009 Çarşamba

Doğal Taş Görünümlü Duvar

Doğal Taş Görünümlü Duvar

Dekoratif duvar panelleri üretiminde dünyanın lider firması TOTAL Panel System S.A (İspanya) firmasının ürettiği TOTALStone markalı dekoratif duvar kaplamaları simdi Türkiye'de.

Türkiye Genel Distribütörlüğünü Neteren Dış Ticaret Ltd.Şti'nin gerçekleştirdiği ve Nisan 2006 itibariyle Türkiye piyasasına sunulan TOTALStone markalı ürünler gerek kalitesi gerekse görünümü ile tasarım ve dekorasyon alanlarında yeni ve farklı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. TOTALStone ürünler, alışılagelen plastik, mdf, çimento esaslı veya sonradan boyalı ürünlerin aksine 100% doğal taş dokusuna sahip olma özelliği ile dikkat çekiyor.

Ateş tuğlasından kayrak taşına kadar birbirinden farklı 54 model alternatifi bulunan TOTALStone serisi ürünler, 130 cm x 285 cm ebatlarında 1 cm kalınlığındaki panellerden, 30 cm x 30 cm yan yüzeylere sahip L köşeli 285 cm boyundaki hazır sütunlardan ve 30x30 cm yan yüzeye sahip L köşeli 2 metre çapındaki hazır kemerlerden oluşuyor. Gerek iç mekanlarda gerekse dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen ürünlerin sadece vida ile kolay monte edilebilmesiyle, hiçbir inşaat kirliliği çıkartmadan sadece 1 gün gibi kısa süre içersinde duvar ve tavanlarda doğal taş görünümü elde etmeye imkan veriyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP