3 Temmuz 2009 Cuma

Jakuzi, Dus Kabinleri, Akrilik Kuvetler ve Sauna

İnsanlar suyu seviyor. Temizlenmenin yanı sıra rahatlamak için sudan vazgeçemeyiz. Her zaman, insanların düşkün olduğu yıkanma ihtiyacı keyfe dönüştü. Tarihi hamamlar bunun göstergesi. Türk kültürünün bir parçası olan Türk hamamları dünyaca biliniyor ve geliştiriliyor. Otellerde ve tatil köylerinde karşımıza çıkabiliyor.

Türk hamamlarından ilham alınarak günümüz yıkanma ve su keyfine yönelik sistemler geliştirildi. Jakuzi, duş kabinleri, akrilik küvetler ve sauna sistemleri şımartan banyo kültürü oldu. Değişik boy ve ebatlarda bulunan, banyo ihtiyacına göre tasarlanan bu yeni sistemler yıkanmaktan çok rahatlamaya yönelik.

Jakuzi
Jakuzi; boyutuna uygun bir motor tarafından su kanallarıyla su ve hava püskürten bir sistem. Masaj etkisi veren ve rahatlamayı sağlayan jakuzi sistemleri farklı motor güçlerine ve ebatlara sahip.

Jakuzilerin, bahçelerde, doğa gezilerinde, kumsalda vs… kullanıma yönelik tasarımları da mevcut. Televizyon izlemek ve birçok kişiyle havuz gibi kullanmakta mümkün. Zenginliği ve lüksü yaşatan modelleriyle insanı kendine hayran bırakıyor.

Jakuzi alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Küvetin büyüklüğüne uygun motor gücü seçilmeli ve mutlaka alınacak olan jakuzi önceden denenmiş olmalı. Kimse kocaman küveti taşıyıp yerleştirip çalışmadığını görmek, boşa çaba ve zaman kaybetmek istemez. Aynı zamanda ürünün güvenilir markalardan alınması kötü sürprizleri engeller.

Duş kabinleri
Cam ya da plastik kapılardan oluşan duş yapmaya yönelik kapalı bir alan. Bir jakuzi gibi su püskürten modern şekilleriyle ihtiyacın çok üstünde.


Akrilik Küvet
Banyo şeklinin uyumuyla şekillenebilen tasarımlar kare üçgen ve oval biçimde olabilir. Genellikle en çok tercih edilen üçgen şekilli olanlar. Bu üçgen modeller, banyoda yer kazandırıyor.


Sauna
Enfrared kabinler ve buhar odaları modern sauna çeşitleri. Türk hamamı tarzı için özel sauna sobaları yapılabilecek tercihler. Görünümünde ki değişik ve modern şekilleriyle istediğiniz her mekân için tasarlanabilir.

Saunanın insan sağlığına faydası:
Sauna, insan sağlığı için çok faydalı. Buharın cilt üzerinde toksin atıcı özelliği ve kilo atımına yardımcı olması sağlığın keyifle buluşmasını sağlıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP