30 Eylül 2011 Cuma

2011 Mutfak Dekorasyonu

Mekanlarınızın her köşesi için ayrı dekorasyon fikirleri oluştu günümüzde. Firmalar da bu fikirlerden yola çıkarak tasarım harikası ürünler oluşturmayı başardılar.

Özellikle mutfak dekorasyonunda çok farklı ve şık fikirler göze çarpmakta. En gözde yenilikler yine 2011 yılı için düşünülmüş ve hayata geçirilmiş durumda. Bu tasarım fikirleri sayesinde en küçük mutfaklar bile şık, modern görünebilecek.

Bu yıl cam mutfak masaları çok moda olmaya başladı. 2011 yılının en dikkat çeken ürünleri haline gelen cam masalar, sağlamlığı ve kullanışlılığı sayesinde güven duyulan ürünler arasında. Ayrıca bu masalar, alt zemine koyulabilen hoş bir fotoğraf sayesinde canlandırılabiliyor.

Mutfaklar için, geniş büyük her alana uygun olarak üretilen köşe takımları da mevcut. Bu köşe takımları, kibar ve zarif tarzlarıyla dikkatleri çekiyorlar.

2011 yılının modası, küçük mutfaklar için yaratılan tasarımlarla ön planda. Bu sebeple en çok da bu modellerle hatırlanacağa benziyor. Küçül mutfaklar için uyarlanan hemen hemen her model, mekanı daha da geniş gösterebilmek adına ufak göz yanılmaları da oluşturuyor. Bu da daha hoş ve şık bir mutfak dekorasyonu anlamını taşıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP