20 Eylül 2011 Salı

Bellona Modern Yatak Odası Takımı

Bellona, birbirinden farklı panel mobilya takımları ve çarpıcı çizgilerle evlerimizin her bir yanını göz alıcı ve şık bir bütünlük . Karamel ve Store ile farklı zevklerimize özel seçenekler sunmakta..

Sürgülü kapağıyla yatak odalarımıza tasarruf bakımından müthiş bir katkı sağlayan bellona Store yatak odası , kaplama rengi ile sade ve nostalji bir ortam yaratıyor . Store yatak odası , tasaraımındaki hoşnut ve zerafet görünümüyle gözleri kamaştırıyor .

Sade ve şık görünümü ile göze çarpan takım ; gardırop, tuvalet masası, karyola ve 2 adet komidinde oluşuyor. Rahatlığı ve kaliteli hizmeti ile Store, yatak odalarımızı rahatlığın merkezine çeviriyor .

Bellona’da harika desenlere sahip ve ev tekstillerinde mükemmel bir eş olan Karamel yatak odası takımı , karyola yatak başlığı ve iki adet komidinden oluşmakta .İki ters renklerin uyumundan doğan karamel yatak odası takımı ise farklı tasarımı ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Her bir çizgisi ve içerdiği sade detaylarla , şıklığın ve zerafetin kaliteli markası evlerimize harika bir şekilde bütünlük sağlıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP