25 Eylül 2011 Pazar

Yeni Ses Sistemleri 2011

Ev sinema ve ses sistemleri günümüzde evde film izlemeyi seven kişilerin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Ancak düzen ve tertip yanlısı olan bayanlar için ses sistemlerinin hoparlör sayıları başlı başına bir sıkıntı olmaktadır..

Bu konuda dekorasyon uzmanlarının üretmiş olduğu saydam cam hoparlörleri sizlere duyurmuştuk. Şimdi de profesyonel bir tasarımcı olan Ronald Knol’un tasarladığı muhteşem televizyon sehpasından bahsetmek istiyoruz..

Ses sistemlerinin göz önünde olmasından rahatsız olan, ortalıkta bir çok hoparlör olmasını hoş bulmayanlar için dizayn ettiği bu yeni ünite oldukça ilgi göreceğe benziyor. Oldukça sade bir görüntüye sahip olan bu ünite , hoparlörler ve kabloları içinde barındırarak tek bir fiş çıkışıyla tüm elektrik ihtiyacının giderilmesi düşünülerek son derece pratik bir şekilde hazırlanmış..

Son derece sade ve şık tasarımıyla bu ünite, size şık bir televizyon ünitesi sağlamaktayken, bir yandan da dvd oynatıcınızı, ses sisteminizi saklayabileceğiniz bir alan sunuyor oluşuyla, fark yaratıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP