30 Eylül 2011 Cuma

Evinizi Düzenli Tutmanın Yolları

Evinizi düzenlemek istiyor ancak nerden başlayacağınızı işin içinden nasıl çıkacağınızı bilmiyorsanız.5 dakika gibi bir sürenizi yazımı okumaya ayırın. Evinizi düzenlemeye küçük eşyalarınızdan başlayın.

Kitap, CD, süsler, biblolar gibi küçük eşyalardan işinize yaramayacak olanları veya gereksiz olanları gözden çıkarmakla başlayabilirsiniz. Bu tip evinizde gereksiz yer kaplayan eşyaları arkadaşlarınıza, dostlarınıza, akrabalarınıza veya çeşitli sosyal yardımlaşma kurumlarına vererek onlara yararlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Hangi eşyaların gideceğine karar verdikten sonra kalan eşyaların arasında bir gruplama yapabilir, sonradan onlara kolayca ulaşmanızı sağlayabilirsiniz. Bu gruplandırmada göz önünde bulundurmanız gereken kriterler kullanım sıklığı, kolay ulaşımı gibi belirleyici özellikleri olan konular olmalıdır.

Eşyalar kategorilere ayrıldıktan sonra onları en uygun mobilyalarınıza yerleştirmeye, kapladığı alanın ve bulunduğu konumun doğru olup olmadığına özen göstermeniz sizin yerden tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP