30 Eylül 2011 Cuma

Küçük Değişikliklerle Mucizeler Yaratmak

Mutfağınızın, yatak odanızın ve banyonuzun küçük olmasından ve rahat kullanmamaktan şikâyetçi misiniz? İşte size küçük alanlarınızı değerlendirmenin yolları

Eğer mutfağınız küçük ise mutfakta diğer gereçlerin işlerini yapabilen aletler kullanarak veya kullanamadığınız noktaları devreye sokarak yer sağlayabilir, istediğiniz görünüme sokabilirsiniz. Sorununuzun olduğu bölge yatak odanız ise yatak odanızda çok büyük bir yer tasarrufu sağlayacak gömme dolap yaptırın. Gömme dolap sayesinde onun yeri açılmış olur. Yatak odanızda ferahlığa ve rahatlığa önem veriyorsanız portatif ve kapaksız raflar kullanmak sizin için daha uygun olur. Böylelikle eşyalarınızı bulmanızda kolaylaşır. Bu dolaplara ayakkabılarınızı yerleştirmeniz de oldukça kullanışlı olur. Hatta diğer mobilyalara uyumlu kapaksız bir kirli sepeti bile odanızın derli toplu gözükmesini sağlar.

Evinizdeki yüksek tabandan rahatsızlık duyuyorsanız yine yatak odasında yatağınızın etrafını tülle kapatabilir güzel bir görünüm sağlayabilirsiniz. Böylelikle istenilen sıcaklık hissi yakalanmış olur. İyi bir yatak kombinasyonu sağlamak için de tülle uyumlu bir battaniye kullanılabilir, yatağın üzerine yastıklar yerleştirilebilir. Evinizin boyutlarıyla ilgili sorunlarınız varsa ve evinizin boyutlarını değiştiremeyeceğinize göre, duvarlarınızın rengiyle veya aksesuarlarında değişikliğe gidebilir, yenilikler getirebilirsiniz. Evin boyutlarından şikâyet ediliyorsa duvarların alt kısımlarını pastel renklere boyanarak sıcaklık yakalanabilir. Işıklandırma sisteminin konukları eve doğru yönlendirecek şekilde dizayn edilmesi sizin için bir artı olur.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP