28 Eylül 2011 Çarşamba

Dekoratif Mantolama Çözümleri

İşlevsel özelliklerin yanında dış cepheler için dekoratif ve görsel çözümler sunan Blue Safe Mavi Kale, Blues’s Decor adı altında mantolama çözümleri için kolları sıvadı. Bu hizmet binaya hem estetik hem de binanın değerini arttırma fırsatı veriyor diyebiliriz…

Tercihlerinize göre değişen akrilik esaslı sıvı tabaka veya çimento kullanımı yapınızın eski veya yeni olması fark etmeksizin evinizi güneşin UV denilen etkilerini karşı koruyacak. Yalı baskısı, söveler ve diğer aksesuarlar olarak çeşitli araçları bulunan ve en önemlisi de yaşlanmaya ve çatlamaya karşı dayanıklılığı arttıracak bu cephe kaplaması evlerinize güven sağlayacak.

Blue’s Decor‘un üstünde bulunan çimento temelli kaplama ürünleri, tercihlerinize göre kaplamasını akrilik olarak değiştirebilirsiniz. Projeler için tasarlanan dekoratif araçları üretim teknolojisinin sağladığı olanaklar ile fazladan maliyet çıkarmadan ve hızlı bir biçimde getirtebileceksiniz.

Tüm bu pratik çözümler ile sağlanan dış cephe dekorasyonu sayesinde sizlerin ve mimarların isteklerine, tercihlerine ve yaratıcıklarına göre uygulanarak estetik görünümler elde edebileceksiniz. Artık evinizin yalnızca içi değil dışarısı da modern ve şık bir görünüme sahip olacak.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP