18 Mayıs 2012 Cuma

İmaj Garden ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerinin lansmanı yapıldı


İmaj Grup bünyesinde faaliyet gösteren İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’deki İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy adlı yeni projelerini ve önümüzdeki dönem projelerini 18 Mayıs Cuma günü, Pera Palace Hotel’de yapılan lansman toplantısı ile duyurdu.

İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras ve Denizbank yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, projelerin başlıca şu avantajları üzerinde duruldu:

Projelerin yer aldığı Zekeriyaköy, hem sakinlerine çok doğal ve şehir kargaşasından uzak bir yaşam olanağı sunuyor hem de yeni ulaşım olanakları ile birlikte şehre bir o kadar yakın.

Projeler için Zekeriyaköy’ün seçilmesinin diğer bir nedeni de depreme dayanıklılık açısından İstanbul’un en sağlam bölgelerinden biri olması.

İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy; yüzde 70 peyzaj alanına ve 600 metrekare sosyal alana sahip.

İmaj İnşaat, Denizbank ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucunda projelere özel sağladığı 0,87’lik tüketici kredisiyle özel bir ödeme olanağı sağlamış oluyor.

İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy villaları Zekeriyaköy bölgesinde çatı dubleksi tipinde kat bahçesine sahip olan tek proje.

Toplantıda öncelikle İmaj İnşaat hakkında bilgi veren Genel Müdür Hasan Aras, İmaj İnşaat’ın şimdiye kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı projelerle “ayrıcalık inşa etme” felsefesine bağlı kalarak çalışmalarına devam etmeyi planladığını belirtti. İmaj İnşaat olarak, daha çok A+ müşterileri hedeflediklerini, nitelikli konut ve ticari projeler yapmayı tercih ettiklerini söyleyen Aras, çok yüksek adetli konut projeleri üretmek yerine, kişiye ve kişinin hayatına uygun residence veya villa tipi projeler üretmeyi tercih ettiklerini söyledi. Hasan Aras, İmaj İnşaat’ın butik ve özel projelerle standart çalışmalardan ayrışmaya, kalite ve konforuyla öne çıkmaya özen gösterdiğini belirtti. Projelerin lokasyonunun ve kolay erişilebilir bir konumda olmasının, yaşama rahatlığı sağlayan bir plana ve detaylı, kaliteli bir işçiliğe sahip olmasının da İmaj İnşaat olarak önem verdikleri konulardan olduğunu belirten Hasan Aras sözlerine şöyle devam etti: “Tüm bunları yaparken de insana ve doğaya saygılı olmaya özen göstermeye çalışıyoruz. Bu yaklaşımımızın projelerimizin satışlarını da kolaylaştırdığına inanıyoruz. Şimdiye kadar birçok projenin ön lansmanı sırasında satışlarımızın büyük bir bölümünün gerçekleşmesi de bunu ispatlıyor. Önümüzdeki dönem İmaj İnşaat olarak yapacağımız diğer projelerde de bu ilkelerden vazgeçmeyeceğiz.”


0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP