22 Ocak 2010 Cuma

Cocuk Odanizi Yenilemeyi mi Dusunuyorsunuz?

Cocuk Odanizi Yenilemeyi mi Dusunuyorsunuz?

Sonbahar aylarında ev hanımları baştan aşağıya bütün evi yenilemeyi düşünürler. Böyle bir durumda çocuk odaları atlanmamalıdır. Her çocuk büyüdüğünde ihtiyaçları ve bakış açıları değişir. Aynı şekilde odasında belli bir çizgi yakalamak istiyorsa kesinlikle ona bu değişim konusunda yardımcı olun. Çünkü yaşı büyüdükçe daha çocuksu bir odadan kurtulmak istediğine emin olabilirsiniz.

Artık büyüdüğü ve okul günleri ve saatleri arttığı için, okuldan eve döndüğünde ders çalışabileceği ve rahat rahat dinlenebileceği bir odaya ihtiyaç duyar. Eve arkadaşları geldiğinde onları ağırlamaktan mutluluk duyacağı bir oda dekorasyonu bu büyüme çağında onu oldukça mutlu edecektir.





Odanın renk tonlarında solgun renkler seçmeyin. Genç olduğu için daha canlı bir oda onu daha mutlu eder. Kullanılan parlak tonlar enerjisini yüksek tutacağı gibi ortamda da pozitif bir hava olmasını sağlar. Yatak, dolap, aksesuar gibi seçimlerinde onun da fikrini alarak devam ederseniz onunda zevklerini göz önüne alarak içinde olmaktan mutluluk duyabileceği odayı yaratmış olursunuz.

Dediğimiz gibi yaşı büyüdü ve eve arkadaşları geldiğinde onlarla kendi odasında ilgilenmek isteyebilir. Sizde bunu düşünerek odasının bir köşesine arkadaşlarını ağırlayabileceği bir alan kurabilirsiniz. Örneğin küçük tabureler ve küçük bir masa, yerlerde ise eğlenceli ve yine parlak renkli minderler olabilir. Çocuğunuza hayalindeki odayı yaratmanız, onunda düşüncelerini alırsanız gerçekten çok kolaylaşır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP