22 Ocak 2010 Cuma

Profilo Set ustu Ocaklar

Profilo Set üstü Ocaklar

Dayanıklı ev aletleri ile yaşamı kolaylaştıran ve kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik üstün teknolojili ürünleri en yalın haliyle sunan Profilo, sofralarınızı ziyafete dönüştürecek yepyeni ocakları ile 2010 yılında da sizi hayal ettiğiniz mutfaklara kavuşturuyor. Görüntüsü kadar güvenliği ve fonksiyonelliğiyle de ön plana çıkan Profilo’nun yeni nesil ocaklarının tümünde gaz emniyeti sistemi bulunuyor. Mutfaklarınızda son derece şık ve işlevsel kombinasyonlar yaratmaya hazır olun.

Yalın, fonksiyonel ve dayanıklı ürünlerle öne çıkarak tüketicilerine güvenilir, şık ve çevreci ürünler sunmaya devam eden Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yenilenen ankastre ve solo ocak gamıyla kullanıcılarına büyük kolaylık sağlarken, tasarım ve fonksiyonelliği de bir arada sunmaya 2010 yılında da devam ediyor. Mutfaklarda devrim yaratacak, üstün güvenlikli, fonksiyonelliği ile yemek pişirme işlemini kolaylaştıran ve mutfaklarda ergonomiyi tasarımıyla geliştiren yeni nesil ocaklar ile, yemek yaparken mutfakta geçirilen vakitler keyifli hale geliyor.




Profilo Set üstü Ocaklar



Profilo’nun yeni nesil solo ocaklarında bulunan gaz emniyet sistemi, hem sizin hem de sevdiklerinizle birlikte evinizin güvenliği açısından son derece önemli bir özellik. Ocak gamında çığır açan ve üstün Profilo teknolojisi ile üretilen ocaklardaki bu sistem sayesinde, eviniz her zaman güvenle korunuyor ve size sadece sevdikleriniz için hazırlayacağınız yemekleri düşünmek kalıyor. Kontrol düğmesi dışında herhangi bir etkenin ateşi söndürmesi durumunda gaz akışını otomatik olarak kesen ve tatsız sürprizlerin önüne geçen Profilo ocaklar, aynı zamanda talihsiz kazalardan da sizi ve sevdiklerinizi koruyor. Şıklığı ve tasarımı da aynı potada birleştiren Profilo ocaklar, ankastre ve soloda çelik ya da beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçenekleri ile kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda üretilen ve Profilo bulaşık makineleri ile tam uyumluluk sağlayan OC53CUN yeni nesil ocak modeli, fark yaratan genişlikleri ile yemek pişirmeyi sizin için kolaylaştırıyor ve mutfaklarda ergonomiyi bir üst seviyeye taşıyor.

Çelik ocak ızgaralarıyla ve doğalgaza ayarlı olma özellikleriyle kullanıcılarına kullanışlı özellikler sağlayan ankastre ocaklarla, misafirlerinizi ağırlamak artık daha kolay.

PROFİLO OC253

Beyaz Renk
4 Gazlı Çelik Ocak Izgarası
Gaz Emniyet Sistemi


PROFİLO OC253E

Beyaz Renk
Çelik Ocak Izgara
3 Gazlı ve 1 Elektrikli Doğalgaz Ayarı
Gaz Emniyet Sistemi

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri hakkında
1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye’nin en köklü beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1000’i aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin Çerkezköy Fabrikası’nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP