12 Ocak 2010 Salı

Keyifli bir banyo

google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
Google
Keyifli bir banyo
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
Hayatımızda bize gerçekten keyif veren bazı mekanlar vardır ve banyolar da bunlardan bir tanesidir. Yeni sezona giriş yapan ve birbiri ardına yeni koleksiyonunu tanıtan firmalar bu sezon doğayı banyolara taşıyor.
Bahar aylarının gelmesi ile birlikte yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan banyo mobilyası ve seramik üreticileri, birbirinden şık modellerini vitrinlerine taşıyor. Bu sezon yeni banyo tasarımlarının bir çoğu doğadan esintiler taşırken bazı tasarımlar da şehir yaşamına atıfta bulunuyor.Klasik anlayışa Aparici yorumuCeramicas Aparici’nin Classica koleksiyonunun yeni serilerden biri olan Bellini, elegans çizgileriyle dikkat çekiyor. Krem ve kırık beyaz renkleri olan model, banyolarında modern klasik dokulardan hoşlananlar için oldukça ideal. Farklı ebatlardaki bordür çeşitleriyle farklı banyolar yaratmak isteyenlere hitap eden Bellini, klasik anlayışa farklı bir yorum getiriyor.
Kale’den yılan ve timsah derili seramiklerKale Grubu, ileri teknoloji ürünü 3 boyutlu Reptile koleksiyonu ile seramik sektöründe bir yeniliğe daha imza atıyor. Kale Grubu, yeni koleksiyonu Reptile ile doğanın gizemli canlıları yılan ve timsahın görüntüsünü tüm doğal yansımasıyla seramiğe taşıyor.
Karo seramiğin modüler döşenmesiyle karoya yeni bir boyut getiren Reptile koleksiyonu Snake ve Crocodile olmak üzere iki seriden oluşuyor. Crocodile serisi, beş farklı boyuttan oluşan ve bir araya getirildiklerinde gerçek timsah derisi üzerindeki desen çeşitliliğini yansıtıyor. Snake serisinde ise her bir karoda, derinin bir pulunu temsil eden eşkenar dörtgen biçimli yılan karoları dokusu bulunuyor. Bu karolar bir araya geldiklerinde adeta canlı bir deri görüntüsü oluşturuyor.
Roca Kale’den vitrifiye ve armatürden sonra akrilik ürün grubuRoca Kale küvetlerde özel, dikdörtgen, köşe, hidromasajlı ve hidromasajsız küvetler duş teknelerinde ise panelli, flat, monoblok ve seramik duş tekneleri alternatifleri ile akrilik ürünler pazarına giriyor.Roca Kale Akrilik Ürün Grubu içerisinde küvet ve duş teknelerinden başka masajlı duş sistemleri, kompakt sistem ve portatif spa ürünleri de var.Orka Banyo’da Cunda esintileriHazırladığı koleksiyonlarda modellerine, Türkiye’nin tarihi ve turistik öneme sahip yörelerinin isimlerini veren Orka Banyo Mobilyaları, bu çalışmasıyla özellikle ihraç ettiği ürünlerle Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunuyor. Son koleksiyonunda da bu kuralı bozmayan Orka’nın, Cunda modeli kırmızı, parlak ve mat beyaz, fıstık yeşili, siyah, gri renklerde, gövdesi MDF üzerine melamin kaplama ve lake şeçenekleri ile satışa sunuluyor.
Grohe Allure ile sanatı banyonuza taşıyınKimliğini kare hacimlerden yükselen silindirlerle ortaya koyan Allure, suyun küvete doğal bir şelale gibi, yumuşak ve geniş akışını sağlayan yapısı ile farklılık yaratmayı planlıyor. Bunu sağlayan dikdörtgen biçimli su çıkışı, modern banyo tasarımına sıra dışı bir bakış açısı getiriyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP