21 Ocak 2010 Perşembe

Yatak Fiyatlari, Modelleri, Cesitleri ile ornek Yatak Resimleri

Uzun bir sürenin ardından yataklar üzerine yaptığımız detaylı örnek resim ve fiyat incelemelerine kaldığımız yerden devam etmek istedik. Bu yazının özellikle istikbal, bellona ve arstil yatak fiyat listelerine ihtiyacı olanlara yardımcı olacak, daha temel bilgilere yer vermeye çalıştık.



Ev aldıktan ya da kiraladıktan sonra temel ihtiyaçlara baktığımızda önümüze gelen ilk unsurlardan biri yataklar oluyor. Hemen hemen yeni ev alan herkes yüksek fiyatlarından yatakları genelde ya 2. el ya da ucuz, ergonomik olmayan yatak modellerini tecrih ederek yapıyor. Fakat yatakların hayatımızdaki önemini göz ardı etmek ilerde çok daha kötü sağlık sorunları ile karşılaşmamıza zaman zaman neden olabiliyor . Bunların başında da bel, omuz ağrıları hatta uykuyu iyi alamamaktan kaynaklanan baş ağrıları dahi yer alıyor.


Ömrümüzün çok büyük kısmını, yaklaşık üçte birini uyuyarak geçiriyoruz. Bu nedenle yatak seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenlerin başına; uygun, ucuz yatakları değil, ergonomik, sağlıklı ve aynı zamanda kampanyada olan yatak modellerini koymamız gerekiyor. İlk bakışta oldukça pahalı gelen bu eşyalar kampanyalarla %30 indirime kadar varan fiyatlara temin edilebiliyor. Özellikle vadesiz taksitle alınabilen yataklar dikkatinizi çekebilir.

Yukarda da sizlerle paylaştığım sebeblerden dolayı yatak seçimine gerçekten önem göstermek gerekiyor. Eğer yatakların hayatımızdaki yerini daha detaylı bir çekilde görmek ya da bellona, yataş yatak fiyat listelerine ulaşmak isterseniz çok daha kapsamlı ve güncel bilgiyi az önce ismini verdiğim firmaların sitelerinden rahatlıkla bulabilirsiniz.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP