12 Ocak 2010 Salı

Odalara 3 boyutlu manzaralar

google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
Google
Odalara 3 boyutlu manzaralar
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
PDM dekoratif malzemesi duvarın yanı sıra tavan ve tabana da uygulanabiliyor. Ülkemizde çok yeni olan bu malzeme ile mekanlarınızı 3 boyutlu resimlerle kaplayarak bir akvaryuma, antik bir merkeze, alplerde bir yaylaya dönüştürebilirsiniz.ÖzellikleriTamamen üç boyutlu resimlerden oluşan dekorasyon malzemesi, tekstil esaslı (ressamların kullandığı tual) 1,35 m yüksekliği sabit olup boyu resmine göre 1,80m ile 5,40m arasında değişmekte (isteğe göre sabit olan yatay uzunluk kesintisiz 55m ye kadar uzatılabiliyor) Tekstil esaslı olduğundan diğer duvar kağıtları gibi kesinlikle hava alışverişini kesmiyor.
Temizlik sırasında ıslak bezle dahi silinebiliyor. Malzemenin en büyük özelliği resimde kullanılan özel boyadan dolayı BLB Lamp dediğimiz (Black Light Blue) florasan altında muhteşem fosforlu görünüm kazanması.
ÇeşitleriÜrün çeşitlilik bakımından çok geniş bir yelpazeye sahip. Yaklaşık 80 çeşit resimden oluşmakta. Uzay resimleri, manzara resimler, Nü resimleri ve deniz altının muhteşem görüntüleri bunlardan sadece bir kaçı. Bir mekanın duvar ve tavanı komple kaplanabildiği gibi tablo gibi düşünülerekte uygulanabilmekte.
Uygulama alanlarıOteller, barlar, discolar, restaurantlar, evler, Internet cafelerin yanı sıra hastahaneler, güzellik merkezleri, büro dekorasyonları ve mağaza vitrin dizaynlarında uygulanabilmektedir. İnsanların iş ve şehir streslerinden dolayı; değişik ortam arayışları düşünülecek olursa PDM bunun için bir numaralı dekorasyon malzemesi.
Oturduğu yerden kim Manhattan’ı seyretmek ya da Madrid‘in sokağında dolaşmak istemez ki. Bir düşünün evinizde oturmuş yorgunluk atıyorsunuz ve karşınızda devasa boyutta bir akvaryum, ama bu akvaryumda balıkları beslemek yada akvaryumun suyunu değiştirmek yok.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP