12 Ocak 2010 Salı

Sade dekorasyonun rengi

Boya Dekorasyon
Sitemizde Boya Dekorasyon Boya Dekorasyonu bilgileri verilmektedir.
Skip to Content ↓
Home
Arşiv
google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
Google
Sade dekorasyonun rengi
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
Gri koltuklar, gri sandalyeler, gri bir masa… Gözünüzün önünde samimiyetten uzak ve soğuk bir ev canlanıyorsa hemen o görüntüyü yok edin, çünkü bu yazı bakış açınızı değiştirecek. Grinin tonları ve siyahla nasıl şık ve modern bir ev yaratabileceğinize inanamayacaksınız. Öenli olan doğru renklerle doğru modelleri bir arada kullanabilmek. Gri çok mat ve net bir renk olduğu için, seçeceğiniz mobilyaların yuvarlak hatlara sahip olması önemli.
Eğer gri bir ev istiyorsanız, seçeceğiniz aksesuarlar da oldukça önem kazanıyor. Evinizi rengarenk bir çiçek bahçesine çevirmeyin ama renksizliği de kırın. Örneğin; küçük nazar boncuklarından yapılmış bir süs evinize çok yakışacaktır, ya da pembe, mor resim çerçeveleri.
Evinizi gri renkle döşemek istiyorsanız, işte size ipuçları:
Yatak odasıKoyu kahverengi bir ahşap yatak ve koyu gri bir pike. Açık gri beyaza yakın çarşaf ve yastık kılıfları da bu kombinasyona ekleyebilirsiniz. Yatakodanızı döşerken koyu renkli ahşap seçmeye özen gösterin. Açık renkler seçerseniz, siz bile yatakodanıza girmek istemeyebilirsiniz.
Mutfakİlk olarak koyu ve açık gri fayansları bir arada kullanarak işe başlayabilirsiniz. Gri ve üzerinde mavi kumlar olan tezgahlar da mutfağınıza çok yakışacak. Pembe, mavi, mor ve turuncu mutfak eşyalarınızla, mutfağınız oldukça şık görünecektir.
Yemek odasıYemek odanızda, griye boyanmış mobilyaları tercih edebilirsiniz. Gri masalar, gri sandalyeler, gri bir konsol. Bu odada beyaz ve griyi çekinmeden bir arada kullanabilirsiniz. Kullandığınız saatlerde her zaman dolu ve renkli görüneceği için, dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP