12 Ocak 2010 Salı

ipekten kose takimlari

google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
Google
İpek ‘ten köşe takımları
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
İpek Mobilya’nın köşe takımları; gerek kullanım kolaylığı ve gerekse çok amaçlılığa uygunluğu ile dikkat çekiyor. Markanın estetik açıdan da tatmin edici tasarımları, yüksek kaliteli bir üretim süzgecinden geçiyor.Günümüzde rahatlık; dinlenme işlevini farklı beklentilere göre yanıtlayan salonlar için, vazgeçilmez bir kavram olarak belirginleşiyor. Sohbetlerden TV izlemeye, kitap okumaktan uzanmaya dek bir çok işlevin karşılığını vermesi beklenen oturma üniteleri; değişik formlarda ve çeşitli oturma ihtiyaçlarına göre şekilleniyor.
İpek Mobilya’nın 2007 koleksiyonunda karşımıza çıkan köşe takımı modelleri, kendilerinden beklenen tüm fonksiyonları yerine getirebilme yeteneği ile öne çıkıyor.
Babylon köşe takımı; oturma ve uzanma rahatlığını sağlamak amacıyla, 6 adet küçük ve 6 adet büyük dekoratif kırlentiyle beğeniye sunuluyor. Modelin modern tarzı, şıklığı da beraberinde getiriyor.
Granada köşe takımında ustalık isteyen dikişler ilk göze çarpanlardan. Bu dikişlerle şekillendirilen oturma kısmına renkli, desenli ve rahat sırt yastıkları eşlik ediyor. Dilediğiniz pozisyonu almanızı kolaylaştıran 2 adet puf, işlevselliği artırıyor. Metal ayaklarla tamamlanan şıklık, sade bir sunumun gücünü de ardına alıyor.
Mandy Special köşe takımı; az yer kaplayan hacmi ve estetik tasarımı ile farklılaşıyor. Kolların yan yüzeylerinde bulunan gizli raf sistemi, aksesuarlar için dekoratif bir sığınak görevini üstleniyor.
Evdeki alanları verimli kullanmak için tasarlanan Spring, köşe takımlarına yeni bir anlayış getiriyor. Şık desenlerle bezenmiş sırt minderleri, istenen zevk ve desene uygun bir takım edinmeyi kolaylaştırıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP