27 Haziran 2011 Pazartesi

Broderi Narinden İki Yönlü Göz Alıcı Zerafet

Broderi Narin, Tafta 9500 Serisi ile saten ve taftanın modası hiçbir zaman geçmeyecek asil ve klasik duruşunu, çift yönlü desen çalışmasıyla daha da görkemli hale getirdi. Çift yönlü saten taftalar, zengin brode ve tül kombinasyonları ile birlikte, pencerelerde hem içerden, hem dışarıdan aynı göz alıcı etkiyi yaratıyor.
Broderi Narin’in, çift taraflı kullanıma uygun olarak ürettiği saten tafta kumaşların iki yönü iki farklı renk ve desenden oluşuyor. Parıltılı ve göz alıcı jakar desenlerin kullanıldığı kumaşlar, bu yıl ile birlikte tüm zamanların da trendi olacak gibi gözüküyor.

Broderi Narin’in Tafta 9500 Serisi’nde yer alan kumaşlar, yumuşak dokuları nedeniyle kullanım kolaylığı da sağlıyor. Kumaşların yumuşak dokusuna rağmen, tok ve kabarık görünümleri, hem düz hatlı, hem de klasik modellerden oluşan her tür tasarıma uygulanabilir olma özelliği kazandırıyor.

Broderi Narin, Tafta 9500 Serisi’ni, renk ve desen uyumu açısından zengin brode ve tül takımları kombinleriyle birlikte müşterilerine sunuyor. Böylece bu seriden çift yönlü bir saten tafta tercih edenler, seçtikleri kumaş ile uyumlu tül ve brode seçeneğine de sahip oluyorlar.

Broderi Narin, Tafta 9500 Serisi’ni, İstanbul’da Mahmutbey Taşocağı Caddesi üzerindeki Broderi Narin Fabrika Satış Mağazası ile tüm Türkiye’ye yayılmış, 60’a yakın Broderi Narin satış noktasında müşterilerine sunuyor. Broderi Narin’in, diğer koleksiyonları ise, Türkiye çapında 250’den fazla bayi ve satış noktasında tüketici ile buluşuyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP