26 Haziran 2011 Pazar

Odalarınızda Ek Bir Alan Yaratın

Mobilya, kapı donanım ve aksesuarları alanında geniş ürün yelpazesine sahip olan dünyaca ünlü marka Häfele, yaşam alanlarınıza çeki düzen vermeye devam ediyor. Birbirinden farklı çözümleri tek elden sunan Häfele, yaşam alanlarının işlevini artırmak ve yerden tasarruf etmek için Silent Aluflex’i tüketiciye sunuyor.
Ürünlerinde her zaman, tasarımı ve fonksiyonelliği ön plana çıkaran, yaşam alanlarını akıllı kullanmak için farklı seçenekleri bir arada sunan Häfele, yaşam alanlarında yerden tasarruf edilmesine olanak sağlayan bölme kayar kapak sistemlerini sunuyor.

Häfele’nin sunduğu Silent Aluflex bölme kayar kapak sistemleri sayesinde yaşam alanları bir duvar yerine kayar bir kapakla bölünüyor ve tek bir oda birçok farklı işlevde kullanılabiliyor.

Giyinme bölümünü yatak odasından Silent Aluflex farkı ile ayırın..
Silent Aluflex bölme kayar kapak sistemi sayesinde yatak odalarında bulunan giyinme alanlarını pratik bir şekilde odadan ayırmak mümkün.

Koyu renkli, büyük gardıropların yerine odayı ikiye bölerek giysilerin ve giyinme bölümünün farklı bir alana kaymasını sağlayarak, bu bölümleri estetik bir şekilde kamufle eden bu sistem, yatak odalarının daha düzenli ve ferah görünmesini sağlıyor.

Üstün teknolojiye sahip olan mekanizması sayesinde hafif ve sessiz kayma özelliği taşıyan bölme kayar kapaklar, giyinip soyunurken kullanım kolaylığının yanında, dar alanlara sahip olan yatak odalarınızda yerden tasarruf da sağlıyor.

Kendinize ek bir kişisel alan yaratın
Häfele’nin sunduğu, Silent Aluflex’in bir diğer avantajı da oturma odasını bölüp kendinize kişisel bir alan yaratma imkanınız. Örneğin spor aletlerinizi yerleştirebileceğiniz, hobilerinize zaman ayırabileceğiniz veya ofis alanı olarak kullanabileceğiniz alanları oturma odanızı kayar kapak sistemleri ile bölerek elde edebilirsiniz.

80 kg taşıma kapasitesine sahip olan kayar kapaklar, Häfele tarafından, sipariş üzerine, istenilen ölçülerde üretilebiliyor. Kayar kapaklar, tercihe göre, içte veya önde kayan kapaklar olarak, düz ve köşeli tavanlara uygun yaptırılabilir ve bununla birlikte aynı zamanda ahşap, cam veya ayna kapaklara uygulanabilir.

Silent Alufex, maksimum 3000 mm kapak yüksekliğine ve 500-1500 mm kapak genişliğine sahiptir. Tavan ve zemindeki yer bozukluklarını + / – 10 mm’ ye kadar tolere etmektedir.

85 yıllık deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan bayi ağıyla iş ortaklarına daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor.

Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunuyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP