26 Haziran 2011 Pazar

Yatak Odanızda Farklılık Yaratın

Gerek tasarımı, gerekse işlevselliği ağırbaşlı üslubu ile yaşatan Tosca; İpek Mobilya’nın sezon çalışmalarından biri. Model, mekandan beklentileri karşılayacak bir ünite harmanı ile beğeniye sunuluyor.
Piton derisinin çarpıcı bir hava verdiği Tosca, işlevsel bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor. Modelin kapaklı ünitelerinde ve yatak başlığında karşımıza çıkan bu alışılmadık çalışma, otantik ve güçlü bir form sergilemesine yardımcı oluyor.

Tasarım, 8 parçanın bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş. 5 kapılı gardırop rahat kullanım için titizlikle dizayn edilmiş ve ergonomisi ile de ilgi görüyor. Ünitede gömlek ve kazaklar için özel raflı bölüm ile boy aynası içeren kapak da bulunuyor.

Çift kişilik yatakta bulunan ayrıntılar ise başlık kısmında ve kıvrımlarda kendini gösteriyor. Yumuşatılmış hatlar, Tosca’nın tüm modüllerinde olduğu gibi, karyolada da zarafeti simgeliyor.

Makyaj masası, bayanların kullanım beklentilerine tam yanıt veriyor. Oval hatları, çekmece ile dolap detayları, deri puf ile bütünleşiyor. Şifoniyer, günlük kullanımda olan eşyaları düzenli olarak bir araya getirmesinin yanı sıra estetik duruşu ile mekanın dekoratif kurgusuna katkı sağlıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP