20 Haziran 2011 Pazartesi

Vakko Home 2011 Modelleri

Farklı alanlara el atan ünlü markalar arasında Vakko’da yerini aldı. 2011 Mart ayında açılacak olan Vakko Home’lar, özellikle ünlü markanın müdavimleri tarafından merakla bekleniyordu. Şimdilerde dekorasyonun en son yenilikleri Vakko’da. Dekorasyon trendleriyle yakından ilgilenenler artık Vakko’yu da takip edecek. Vakko Home’larda evleri güzelleştirebilecek birçok detayı bulabilirsiniz. Döşemelik ve perdelik kumaş, aksesuar, sofra, yatak odası ve banyo koleksiyonları hazırlayan Vakko, moda dünyasında uzun yıllardır sürdürdüğü başarıyı dekorasyon dünyasında da yakalamaya hazırlanıyor.

Yatak odası için yatak örtüsü, nevresim takımı ve yastıklar, şık sofralar için porselen, cam ve gümüş kaplama objeler, masa örtüleri, peçeteler banyo için ise havlu ve bornoz takımları aynı zamanda da hediyelik objelerin sunulduğu Vakko Home’lar, markanın şıklığını yansıtıyor. Koleksiyonda doğallığı ile dikkat çeken ve büyüleyici renkler kullanılmış. Taş renkleri, gri, beyaz, ekru, antrasit ve toprak tonlarının vurgulandığı Vakko ürünleri, özünden fazla uzaklaşmayan modern çizgilere sahip. En çok kullanılan kumaş ise yine doğal bir seçim olan keten. Kimi zaman sade, minimalist, modern kimi zaman ise romantik havası, Vakko’nun her zamanki şık imajına uyum sağlıyor.

Vakko’nun ev koleksiyonu gerçekten de çok zengin. Koleksiyonda yer alan birbirinden farklı birçok şık dekorasyon ürünü, Vakko’ya ait çok özel tasarımlar. Sürprizler bu kadarla da bitmiyor. Vakko Home’larda Michael Aram, Vagabond, Baobab hediyelik objeleri ve Giovanna Locatelli el yapımı ürünlerine de yer verildi. Dekorasyonda, tasarım farkını ve keyfini yaşatacak deneyimler Vakko’da.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP