26 Haziran 2011 Pazar

Çocuk Odalarında Yaz Çocuk Koleksiyonu

Habitat’ın 2008 İlkbahar – Yaz Çocuk Koleksiyonu, farklı tasarımcıların hayal gücüyle birleşerek, çocuklara büyülü bir dünyanın kapısını aralıyor.
Klasik çocuk odası konseptlerinden farklı olarak, çocukların hayal gücünü çalıştırmayı hedefleyen ürünler ve kahramanlar, çocuklar kadar anne ve babaların da ilgisini çekiyor.

Koleksiyonda, aksesuar, mobilya ve nevresim takımları, alışılmışın dışında çılgın renk ve desenlerle kombinlenerek sunuluyor ve çocuk odalarında enerji dolu, sımsıcak bir atmosfer oluşturuyor.

Çocuklar, Habitat’ın büyülü bahçe oyuncakları ve aksesuarları, Geronimo çadır ve sevimli canavarlar Belly, Bernard ve Mona’yla eğlenceli vakit geçirirken, konforlu Oli piknik masası ve Maui şezlonglarla zevkli bir doğa keyfi yapabiliyor.

Çocukların eğlenceli yatak arkadaşı Fronsters Habitat’ta
Fransız tasarımcı Maureen Valfort’un Habitat için doğadan ve gökyüzünden esinlenerek yarattığı eğlenceli yatak arkadaşı Fronsters, çocuklara farklı ve renkli bir dünyanın kapılarını açıyor.

İllüstrasyon ustası tasarımcı Valfort’un sıradışı çizimleriyle hayat bulan yastıklar, nevresim takımları, yazı tahtaları ve duvar süsleri, çocukların hayal güçlerinin sınırlarını keşfetmelerini sağlıyor. Rengarenk sevimli canavarlar büyüleyici bir uyku vaat ederken, çocukların gelişimine de katkıda bulunuyor.

Habitat’ta çocuk odaları şimdi daha da renkli
Renk denemeleri sonucunda tesadüfi olarak ortaya çıkan, parlak ve kuvvetli desenlerle süslü Hennie Horworth tasarımı Splodge nevresim takımları, halılar ve çadırlar, Habitat sayesinde çocuk odalarını daha da canlandırıyor. Çarpıcı renkler ve dairesel şekillerle oluşan desenler, çocukların hayal gücünü hareketlendirecek mükemmel bir etki yaratıyor.

Habitat Asteroid ile çocuk odaları ışıl ışıl
Claire Norcross’un, kendilerini birer star gibi hissetmeyi arzulayan çocuklar için tasarlayıp, Habitat’ta canlandırdığı Asteroid ışıklı halıları, çocuk odalarını hareketlendiriyor. Akıllı teknolojiyle üretilen ışıl ışıl halılar, lambalar kapalıyken bile parlayarak çocukları eğlendiriyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP